Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges egyben mindezt megtenni?
Mi ezen a lehetetlen?
Teszem hozzá, hogy ha mindketten dolgoztok, akkor nem kellene egyedül ellátnod a háztartást és a kertet, közösen illene.
Aki hisz benne, annak sikerülhet.
Én hiszek abban, hogy nekem nagyjából sikerült elérnem, amit akartam. De ehhez nem kell maximalistának lenni. Például a kenyeret nem én sütöm és az ilyen általános segítés mindenkin nem megy nekem. Csak a munkahelyemen és a családomban állok helyt, mellette egy részét megtermelem a szükségleteinknek. Ehhez hozzájárul a jó munkahely, a jó férj és jó gyerekek is :)
Fűszerem nincs, kenyeret nem sütök, de a többi megvan.
De már nem törekszem tökéletességre. Korábban azt akartam, és rájöttem, vagy valami kimarad, vagy máshogy csinálom. Szóval igen, néha van gaz a hagyma közt, máskor meg a kefir tönkremegy a hűtőben, esetleg elfelejtem a gyereknek a színházbérlet árát kedden odaadni, pedig szerda a határidő, de boldogok vagyunk így is.
És állatokon nem tudok segíteni, mert bocs, nem vagyok állatrajongó, néha szoktam a főnökömnek pénzt adni, ő jár rendszeresen a menhelyre, tudja, mi kell nekik :)
ÉS ápolónő vagyok, szóval embereken segítek. :)))
És a lényeg. magának akarjon mindenki megfelelni. :)
Nekem is ez (volt) a tervem, álmom....
Nagyon nehéz dolog, én már anya vagyok, és tapasztalatból mondom, hogy gyereket nevelni a legnagyobb kihívás a világon. A háztartás és egyebek, amiket felsoroltál együttesen nem számít akkora "munkának", mint a gyereknevelés. Főleg, ha egy nehezebb eset lesz a gyermeked, mint az enyém... Ami annyit jelent, hogy nem nagy alvó, csecsemőkorától kezdve max 9-10 óra átlagosan a napi igénye. Gondolj csak bele, napi 14 órában csak a gyerekkel kell foglalkoznom..... EMELLETT (szándékosan nagybetűvel) kell háztartást vezetnem, jó feleségnek lennem, stb...
Szóval a gyereknevelés nyom a legtöbbet a latba, tehát mindent emellé kell rendelni.
Tehát a válaszom: lehetséges, DE KIZÁRÓLAG SZÁMOTTEVŐ SEGÍTSÉGGEL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!