Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Fiatal házasok vagyunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal házasok vagyunk a feleségemmel, de rám mozdult a szomszéd felesége, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb 10 ével idősebb, a férje már pocakos, elhagyta magát, de az asszony nagyon jól néz ki.

Mikor ideköltöztünk, és meglátott, állandóan beszélgetni kezdett velem, majd volt hogy megérintette a kezem, a lépcsőházban.

Tegnap átkopogtam valamiért hozzájuk, a férje üvöltött, hogy nyisson ajtót, és kinyitotta, egy szál bugyiban és melltartóban.nem tudtam megszólalni a látványtól, majd elmakogtam, amit szerettem volna.egész végig a punciját és a mellét néztem, és kellemetlen helyzet volt.

Mikor becsukta az ajtót, egyből hallottam, hogy a férje kiabált vele, hogy bugyiban nyitottad ki az ajtót???te büdös k...va!

ma is találkoztam vele a ház előtt, és sejtelmesen közel jött hozzá, és nadrágon keresztül méregetett !

A feleségem erről semmit sem tud.

Mit tegyek?

2013. júl. 14. 11:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mégis mit? Állítsd le a szomszédasszonyt, és mondd el a feleségednek, mi történt.
2013. júl. 14. 11:34
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

az a helyzet h adod alá a lovat. Egyrészt miért kell megbámulni??? én megmondtam volna h visszajövök később és otthagyom ennyi. Másrészt felnőtt emberként szépen odamész hozzá megmondod h nem szeretnéd ha flörtölne veled mert szereted a feleséged, és hagyjon békén.

Ezt tennéd ha szeretnéd a feleséged és nem félre akarnál kacsintgatni...

2013. júl. 14. 11:38
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, hogy lehet megkérdezni, ilyenkor mit tegyél? Biztos megmozgatta a fantáziádat a szomszéd, mert más magyarázat erre nincs:D Szegény feleséged.
2013. júl. 14. 11:39
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekelne a szomszéd asszony akkor nem kérdezgetnél.Szerintem már megcsaltad a feleséged mégpedig a gondolataidba.A szomszéd asszonyért képes volnál megválni a feleségedtől?Mert ha megcsalod kijátszod a bizalmát ás neked lőttek.Ennyit érne neked egy alkalom?Ha szereted a feleséged akkor,*mond el neki a dolgot,*a szomszédot meg álicsd le.
2013. júl. 14. 11:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

ha én lennék a feleséged, "elvárnám", hogy közöld velem ez a nem mellékes információt. a hallottak után nem rohannék rögtön az asszony után kitépni a haját, csupán figyelném a viselkedését.

az a legjobb döntés, ha elmondod neki az igazat (beleértve azt is, hogy Te semmit sem akarsz attól a nőtől!).

2013. júl. 14. 11:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit tegyél???

Na ilyen férj sem kellene!!!!

2013. júl. 14. 12:00
 17/23 A kérdező kommentje:

soha nem csalnám meg az asszonyt, de mikor bugyiban megláttam a szomszédomat, alig vártam, hogy bemenjek a lakásba, és lerendeztem magamnak.

természetesen a valóságban semmit sem akarnék tőle, de a gondolata tényleg jólesett!

de ebben nincs semmi, ilyen minden férfi!

2013. júl. 14. 12:11
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

:) hát ez elég sz..r, hogy aztán hazamentél és kicsaptad a szomszédasszonyra :D

Jézusom, mint valami tini! :)

De nyugi, előbb-utóbb meg is dugod, ha már így reagáltál arra, hogy bugyiba melltartóba láttad! :)

A strandon is ezt csinálod? :D

2013. júl. 14. 15:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
ohh bocs ezt nem láttam: "de ebben nincs semmi, ilyen minden férfi!" >>> hát nem egészen...:)
2013. júl. 14. 15:14
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy beszélj a feleségeddel. A házasság alapja a kommunikáció! Ha ennyire gáz a helyzet, költözz el, vagy szereld le az idős nőt! Határozottan és keményen! Ha pedig nem tudsz magaddal mit kezdeni, költözzetek el.

Ha meg úgy látod, hogy a szomszéd nő kell, akkor mielőbb válj el, mert minél tovább húzzátok egy labilis házasságban, annál rosszabb lesz a válás.

2013. júl. 14. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!