Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a férjem panasza, hogy szóróm a pénzt?
Egyetlen szórakozásom, hogy naponta eljárok egy jógastudióba, ami 16 ezer forintba kerül havonta. Tudom, hogy sokba kerül, de moziba/étterembe/színházba stb. egyáltalán nem járunk.
Akárhányszor elindulok, megkapom, hogy:
"Agyatlanul szórod a pénzt, ilyen méregdrága f***ságokra jársz, teljesen fölösleges, nem csak nagyon drága de még PLUSZ BENZINPÉNZ is és amúgy is itthon is ülhetnél és NÉZHETNÉD A TV-t, itthon is nagyon jó !!"
(most körülbelül szó szerint idéztem őt).
Amúgy gyes-en vagyok itthon, amíg elvagyok, a nagyi vigyáz a gyerekre.
Na jó, de ha van rá pénzük, miért baj? Ja, mert azt a pénzt a férj keresi meg? Már elnézést, de a férj azért tudja megkeresni azt a pénzt, mert a kérdező otthon vigyáz a KÖZÖS gyerekükre, tehát ezt nem a pasasnak kell megtennie, hanem elmehet a munkahelyére dolgozni. A felesége ezt azzal teszi neki lehetővé, hogy ő otthon van a gyerekükkel.
Mellesleg meg tudtommal a házasság intézménye vagyonközösséget is jelent, tehát amit az egyik megkeres, az nem csak az övé, az a családé. A kérdező ebből miért ne költhetne a saját kedvtelésére, ha ez anyagilag nem vágja a földhöz a családot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!