Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ismerősöd játsza el fb-on, hogy milyen nagy boldogságban élnek, közben pedig rossz a házasságuk?
Az én ismerőseim közt nem voltak ilyenek, mert én mindig is megválogattam az ismerőseimet. Aki nem volt szimpatikus, vagy nem voltam róla jó véleménnyel, azt kitöröltem az ismerősi listáról. De nemrég a párommal közös FB-ot csináltunk (mióta van babánk), mert úgy gondoltuk, mi egy család vagyunk már, egy oldal elég lesz. (Főleg csak a babáról szoktunk feltenni képeket, mert nagyon büszkék vagyunk rá.)
Viszont a párom ismerősei közt láttam olyanokat, ahol a csaj folyton posztolgatja, hogy épp hol van a férjével, és olyan képeket tesz fel, ahol öleli, puszilgatja a férjét. Igazából nem akarom elítélni, mivel tudom miért teszi. A férjének volt szeretője, és igazából neki és azoknak akik tudtak róla szólnak ezek a dolgok. Kissé olyan "akkor is megmutatom, hogy boldogok leszünk" szagú az egész. Engem igazából azok a képek zavarnak, vagy mosolygok rajtuk, ahol lányok pózolnak a tengerparton, vagy a Balcsin. Olyan képek, ahol a csaj bikiniben beáll, válla olyan, mint egy rögbi játékosnak, buggyannak a hájak, a melle mint a tejeszacskó, és két világtáj felé néz.. gusztustalan. Én sem vagyok tökéletes, de nem is teszek fel ilyen képeket magamról. A párom más nézeten van, szerinte ők csinálják jól, hogy nem takargatják magukat, és nekem sem kéne foglalkoznom a terhesség alatt felszedett pár kilóval. De nekem leszakadna az arcom szégyenemben, ha olyan kép jelenne meg rólam a FB-on.
Mindenki más...
Előző:
Nincs igazad :) Neki sem a hölgyek tetszenek, hanem a hozzáállásuk, hogy nem érdekli őket, hogy milyen alaktalanok, hájasak. Persze ezzel én is egyet értek, és irigyeltem is mindig azokat, akik nem csinálnak ügyet az alakjukból. Viszont én akkor sem tennék ki ilyen bikinis képet magamról, ha tudom, hogy sz*rul nézek ki. Arra ott vannak a modellek, akik esztétikusak. Nem pedig ezek, akik látványától eltorzul az ember arca. Lehetséges, hogy bennem van a hiba, mert én még a strandra se megyek ki, mert taszít a csúnya testek látványa.
A FB-ot magát amúgy is elítélem, mivel az emberek többsége nem jó célra használja.
Nem tudom,kinek milyen a kapcsolata face ismerőseim közül.
De ha bárkinek úgy esik jól ,hogy naponta feltölt 100 képet arról,hogy milyen boldog,hát tegye,azt csinál amit akar.
Nem bánt vele ,vagy ha netán igen letiltanám.Ennyi,nem kötelező nézegetni.
nem is nézegetem, 2 éve nincs facebookom, mert az emberek nagy része valóban rossz célra használja, meg kompenzál.az, aki tényleg méltó rá, tudja a telefonszámomat.
kíváncsi voltam mások észrevételére 22l
19:41-es vagyok mondjuk nekem ez akkor esett le mikor egyrészt vagy régóta ismertem az illetőt,vagy pedig
tényleg jó volt a kapcsolata,akkor bezzeg "szerény" volt a képek felrakásában,majd hirtelen ország-világnak akarta nagyon bemutatni,mondhatni erőszakosan,hogy neki milyen jó a férjével,meg az esküvői fotók tömkelege miért az esküvő után 4 évvel kerülnek fel fura képaláírásokkal,hogy náluk minden milyen tökéletes stb,addig meg csak kettő volt belőlük....
De persze nem mindenki ilyen,de a nem őszinte és megjátszós típusok igen.
A kérdés kapcsán elgondolkoztam és tényleg eszembe jutott pár ismerős, aki valamit túlkompenzál.
Van az a típus, aki állandóan ezoterikus/vallásos, egyéb bölcsességeket oszt meg, általában valamilyen giccsesre szanaszét photoshoppolt fotó mellett (Jézus fényárban, angyalkák csillogó micsodákkal, stb). Róla konkrétan tudom, hogy céltalan az élete és szociálisan sem áll a helyzet magaslatán. Ez kicsit olyan "aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja".
Nem arról van szó, hogy megtetszik egy idézet és kiposztolom, hanem amikor naponta húsz ilyet kitesz valaki.
A gyerekkel kapcsolatban túlzásba esők is furcsák nekem. Van az úgynevezett "alaposan dokumentált gyerek", akiről sorozatot lőnek és 20 (!!) fotó van arról, hogy balról jobbra fordítja a fejét. Oké, cuki a gyerek, tegyenek fel fotót, de válogassák már ki, hogy ha fél centit mozdult, akkor ne tegyék fel a két majdnem teljesen egyforma képet, nemhogy huszat!
A másik ismerő, aki eszembe jutott, egyszer elmesélte, hogy volt már pasival (ő is pasi) és bejött neki. Mostanában homofób, gusztustalanul fröcsögő kampányt folytat FB-n. Mindig volt egy olyan elméletem, hogy aki képes ennyi energiát fektetni a melegek mocskolásába, az a saját vágyaitól ijed meg és bizonygatja magának, a külvilágnak, hogy ő még véletlenül sem meleg. Hááát, ezek szerint van alapja.
Aki tényleg magabiztosan hetero, az egy vállrándítással elintézi a meleg-kérdést, mondván "nem érdekel, ha ők így boldogok, áldásom rájuk, csak a fenekembe ne markoljon senki, mert orrba vágom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!