Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire fontos ma a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos ma a házasság intézménye?

Figyelt kérdés

Nem állok egyik oldalon sem. Teljesen elfogadom, ha valaki úgy gondolja, hogy a házasság nélkül egy kapcsolat nem az igazi, de azt is megértem, aki csak felesleges megfelelési formalitást lát benne és azt vallja, hogy nélküle is lehet jó egy kapcsolat és lehet egy törvényes házasság is szar.

Érdekelne, hogy pl a nőknek mennyire fontos, hogy hivatalosan elveszik-e őket vagy inkább a tettekre és az életminőségre figyelnek?

Vagy mennyire életszerű, ha egy nő csak azért hagyja el a párját, mert nem vette őt feleségül?

2013. júl. 7. 18:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nekem sokkal fontosabbak a mindennapok, a tettek, hogy néha áldozatokat hozunk egymásért, mint egy papír. ugyanígy vagyok vele mint te, aki házasodni akar, az tegye, szíve joga, együtt örülök vele, h nagy álma válik valóra.

engem el akart venni a párom, de elmagyaráztam neki, h nekem ez nem olyan fontos. ha ő is megvan a formalitások nélkül, akkor csak éljünk együtt nyugiban, szeretetben. :)

amúgysem szeretnék habcsók ruhában tündökölni, ha aláírnám, azt is max 2 tanúval.

a házasság nem garancia semmire a szememben, ha ne adja az ég de szétmennénk, a gyerektartás úgyis járna, lehúzni meg nem áll szándékomban.

2013. júl. 8. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!