Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Féltékeny vagyok! Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A férjemnek van egy sörözője.

Eddig naponta olyan 1-2 órát töltött ott. Elintézte a rendeléseket meg az egyéb hasonló dolgokat aztán le is lépet.

Olyan egy hónapja felvett oda egy új pultos lányt. 20 év körüli, szép lány. Tényleg nagyon szép!

Azóta egyfolytában a sörözőben van mikor épp az a lány dolgozik.

Múltkor számon kértem, hogy mégis mit csinál ott egész nap. Erre azt mondja azért van ott sokat mert felakarja a helyet újítani és ott jönnek neki az ötletek, hogy mit és hogyan is kellene csinálni. De ez szerintem nem igaz. A hely dizájnja nagyon jó, sokan pont azért járnak oda. Ezt tudja ő is. Amíg nincs nyomos oka rá addig biztos nem nyúlna a dizájnhoz. Márpedig nincs oka mert nagyon jól megy a hely. Szóval ez kamu indok!

Nagyon féltékeny vagyok és szerintem nem ok nélkül! Mégis mit kellene tennem egy ilyen helyzetben?

2013. jún. 29. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen elég gáz.

Volt ilyen nőm.

Tudod mi lett a vége?

Sose csaltam meg.

Hanem dobtam és új nőt kerestem...

És nem azok közül akikre féltékeny volt.

Még az emlékét is el akartam felejteni annak a nőnek ezért csak "vadonat új" nő jöhetett szóba.

2013. jún. 30. 06:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Jókat írtak amúgy Neked! Főleg 7,de (meglepően) Mindenki más is.

"Ha meg ott van hiába megyek be. Akkor úgyis másként viselkedne mind kettő ha esetleg lenne köztük valami. "->

Ez nem igaz.:) Okos vagy Te,észreveszed. De ne "benézd - beképzeld" a dolgokat,hanem hideg fejjel,csakis az egyértelmű jeleket vedd fel.Aztán ha lenne valami,Én lehet,hogy szóvátenném a csajnak,amikor épp ketten vagytok.Úgy finoman,de határozottan,hogy tudja,lenne akivel meggyűlne a baja,ez visszafogná.Nem ezt mondanám,hanem azt amit egyértelműen láttam megjegyezném,evvel csak éreztetném az oroszlánt,ha érted mire gondolok.:)

2013. jún. 30. 10:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Igy kellene valakit megtartani?

Elfelejtesz valamit:

A kérdező férje nem a kérdező tulajdona...

2013. jún. 30. 10:10
 14/14 anonim ***** válasza:
ha betegesen féltékeny vagy, az már szakemberre tartozik és nem a GYK olvasóira...
2013. jún. 30. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!