Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nőnek illik tartani azt a testsúlyt egy hosszú kapcsolatban, amennyi a megismerkedéskor volt?
Konkrétan mennyire durva, ha a nő 15 kg-al több, mint a megismerkedéskor (több mint 13 éve)? Szégyellheti a férje ezt mások előtt? Amúgy a férfi meg 35 kg-t hízott.
Most itt az egészségügyi részére nem kérek választ, azzal tisztában vagyok.
Nem egészen értem, ha a férfi felszedett 35 kg-t, ami elég tetemes, a nő pedig -a 35-höz képest- csak 15-öt, akkor miről beszélünk? A férfi mi jogon reklamál a felszedett kilók miatt a nőnek, ha ő maga sem tartotta magát? Ha már ilyen furcsa elvárások alakulnak ki köztük, akkor elvárnám, hogy kölcsönös legyen, ne csak a nőnek legyen kötelessége tartani a súlyát.
Főleg, ha szült is...
Az is mérvadó, hogy milyenek voltatok hízás előtt, mennyire látványos a hízás. Persze a 35 kg az mindenképp, a 15 viszont nem biztos, hogy éppen rossz. Magamból indulok ki, 175 cm vagyok, 19 évesen 52 kg voltam, most 68 és a párom mindig azon izél, hogy le ne merjek fogyni.
Szerintem a férj nem szégyellheti, mert az a 15 kg nem olyan nagy probléma, főleg úgy, hogy ő meg 35öt szedett fel... Amúgy a férjed szólt neked, vagy mi történt kedves kérdező?
Először is olvastam itt olyat, hogy ahhoz, hogy valaki felszedjen 13-14 év alatt 15 kilót ahhoz már durván zabálni kell.
Na, akkor most ezt a hülyeséget gyorsan felejtsük is el, jó? :) Pláne ha valaki már 30 év feletti.
A legtöbb 30 feletti nő már akkor is hízni fog, ha ugyanannyit eszik, ugyanannyi mozgás mellett és ha nem vigyázunk, ki lassabban, ki gyorsabban kerekedni fog az évek múltán.
A másik: attól függ, hogy nézel ki. Ha ezzel a súllyal te még csinosnak és nőiesnek érzed magad, akkor nincs baj.
Ha valakit szeretünk, azt nem szégyelljük olyan okok miatt, hogy már nem olyan fitt, vagy nem olyan karcsú, nem olyan csinos, mint régen.
Azt embere válogatja, hogy a kor előrehaladtával, az esetleges alakváltozásokkal mennyire tartja vonzónak a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!