Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat=szolgáltatás? Monoton kapcsolat=válás?
Nézd ha eltérők az igények akkor tök mindegy ki milyen poszton van,nem fog működni.
Lehet hogy a nő szerint szürke volt de a férfi szerint nem,akkor mivan?ki,mi a normális és mi nem az?kinek mi a szürke?
Igen két fél kell,és az a jó ha a két félnek ugyanolyan vagy legalább hasonló a szinlátása,ha már a szürkeségnél tartunk.
Nyilván mindkettőnek kell tenni. Mondjuk a fórumos történetet gondolom, senki nem ismeri a-tó, z-ig, hogy ki hogy próbált azon segíteni, szólt-e a nő, hogy beszéljék meg. Ha igen, akkor a pasi megnézheti magát, amiért nem segített, mert ez így is jó. Ha meg nem, akkor a nő szemét, mert illik tudatni szakítás előtt, hogy vmi nem stimmel.
Az sem mindegy, ki mit tett azért, hogy ne laposodjon el a kapcsolat. Mert mind a kettőnek tennie kell ezért. Nem szabad az egyik féltől elvárni mindent.
5-ös, hát pont ez az! Ott a szerető férj, ház, kocsi, jó állás, stb. De ha csak a külső szemlélőnek tűnik úgy, hogy ez egy álomkapcsolat, és valamelyik fél nem érzi benne jól magát, akkor megette a fene. Az én szüleim pl. mintaházasok: saját, közös vállalkozás, két kiházasított felnőtt gyerek, nyaralások, náluk nagy családi kajálások, szép unokák, stb. Mindenki, még apám testvére is irigyli őket. Mert mások előtt úgy megjátsszák magukat, hogy el se hinnéd! Közben már mindketten léptek félre, ha csak én, vagy a tesómék vannak ott, állandóan veszekednek, stb. A közös vállalkozás miatt nem válnak el, mert tönkremennének anyagilag. De, ha szétmennének, senki se értené az ismerősök, de még a rokonok közül se, hogy miért, hisz annyira idillinek hiszik a házasságukat.
Ha egy ilyen "szép" pár szétmegy, néhány ember fejében meg se fordul, hogy volt problémájuk, csak annyit mondanak, hogy jó dolgukban nem tudtak mihez kezdeni. Az én szüleimnek sose volt jó a házassága, mégis mindenki felé az ellenkezőjét közvetítik, így az emberek el is hiszik, hogy őket egymásnak teremtették. Nekik a látszat nagyon fontos, ők ilyenek.
Egy jól működő kapcsolatban is lehet hova fejlődni, hisz minden ember személyisége folyamatosan változik, ráadásul, ha megérkeznek a gyerekek, az is komolyan próbára tesz egy kapcsolatot. De szerintem egy házasság se megy tönkre azért, mert túl jó, és a felek unatkoznak. Még egy jó házasságban is vannak megoldásra váró problémák. Lehet anyagi, vagy lelki, teljesen mindegy. A különbség az, hogy közösen törekszenek a felek a megoldásra, és az egyik nem várja a másiktól a sült galambot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!