Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasodni társadalmi nyomásra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodni társadalmi nyomásra? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

17 éve vagyunk együtt a párommal, sajnos sokat bántanak amiatt hogy nem házasodtunk össze.

Gondoltunk rá hogy elmegyünk kettesben és utána lobogtatjuk a papírokat, de annak mi értelme van? Szabadságot kivenni, megígérni egy vadidegennek amiknek egy részén már amúgy is túl vagyunk?

T mit tennétek?

2013. jún. 8. 21:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Főleg a nőknek mondják előttem, hogy még jó hogy időben elvetetik magukat, így nem fognak úgy járni mint én. Így értettem az elrettentő példát.
2013. jún. 8. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
A szüleim több mint 20 éve vannak együtt, hárman vagyunk testvérek, soha nem akartak házasodni. Sajnos több támogatástól estek el emiatt, de azt mondták, szerencsére ezek nem voltak nagy veszteségek. Nem értem, hogy ha valakik nem házasodnak össze, ahhoz kinek mi köze? Miért fájdalmas az mások számára? Azt tenném, amit jónak látok.
2013. jún. 8. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:

"Főleg a nőknek mondják előttem, hogy még jó hogy időben elvetetik magukat, így nem fognak úgy járni mint én. Így értettem az elrettentő példát."

Hát ezek idióták. :D Tényleg, mondjuk pár év házasság, majd a csúnya válás az nem elrettentő példa, hisz sikerült elvetetniük magukat, de még ti vagytok a rossz példa, mert szeretetben együtt vagytok majd' 20 éve...

2013. jún. 8. 22:04
 14/14 anonim ***** válasza:

találj ki frappáns megjegyzéseket és vágj vissza. egyébiránt meg senkinek semmi köze hozzá, h milyen jogi kapcsolatban álltok egymással.

mi sem tervezünk házasságot, körülöttünk eljegyzések és esküvők tömkelege, de ameddig mi így vagyunk boldogok, addig mindenki menjen melegebb éghajlatra észt osztani :P

2013. jún. 9. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!