Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodni társadalmi nyomásra? Ti mit tennétek?
17 éve vagyunk együtt a párommal, sajnos sokat bántanak amiatt hogy nem házasodtunk össze.
Gondoltunk rá hogy elmegyünk kettesben és utána lobogtatjuk a papírokat, de annak mi értelme van? Szabadságot kivenni, megígérni egy vadidegennek amiknek egy részén már amúgy is túl vagyunk?
T mit tennétek?
"Főleg a nőknek mondják előttem, hogy még jó hogy időben elvetetik magukat, így nem fognak úgy járni mint én. Így értettem az elrettentő példát."
Hát ezek idióták. :D Tényleg, mondjuk pár év házasság, majd a csúnya válás az nem elrettentő példa, hisz sikerült elvetetniük magukat, de még ti vagytok a rossz példa, mert szeretetben együtt vagytok majd' 20 éve...
találj ki frappáns megjegyzéseket és vágj vissza. egyébiránt meg senkinek semmi köze hozzá, h milyen jogi kapcsolatban álltok egymással.
mi sem tervezünk házasságot, körülöttünk eljegyzések és esküvők tömkelege, de ameddig mi így vagyunk boldogok, addig mindenki menjen melegebb éghajlatra észt osztani :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!