Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodni társadalmi nyomásra? Ti mit tennétek?
17 éve vagyunk együtt a párommal, sajnos sokat bántanak amiatt hogy nem házasodtunk össze.
Gondoltunk rá hogy elmegyünk kettesben és utána lobogtatjuk a papírokat, de annak mi értelme van? Szabadságot kivenni, megígérni egy vadidegennek amiknek egy részén már amúgy is túl vagyunk?
T mit tennétek?
Az én környezetemben vannak párok, akik csak élettársak és senki nem tesz rájuk megjegyzést... Van, akikről nem is tudom, hogy házasok-e vagy sem, de szépen élnek, nevelik a gyereküket - más meg nem számít.
Kik szólnak be? család vagy idegenek?
Na! Ennek örültem. Azért, mert mi is 15 éve vagyunk együtt és nem vagyunk összeházasodva.
És mindenki engem (F) csesztet, hogy miért nem veszem el a páromat.
Mondjuk, arra, hogy mit tennék, nehéz válaszolni, mert nem tudom, hogy Nálatok teljesen egyező szabad akarat-e ez így vagy sem?
Nálunk volt egy csúnya válságos időszak, többfelől is megkaptam, hogy biztos azért, mert nem vettem el.
Szóval a kérdésem annyi: Ti mindketten elégedettek vagytok így a helyzettel?
Mert ha igen, akkor nem is téma tovább: ne tegyetek semmit.
Ellenben ha egyikőtöknek látens vágya a házasság, akkor érdemes átgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!