Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vállalnátok gyereket házasság nélkül?
1 mód: Nem, vegyen ez az apuka, utána lehet közös gyerekünk.
2 mód: Igen, de akkor ne legyen apuka, egyedül vállalom a gondokat, plusz a nagyszülők lakjanak közel.
De az a verzió nem tetszik, hogy csak összeállnak emberek, meglesz a gyerek, aztán, ha apuka talál fiatalabb csajt, kevesebb probléma, megtetszik neki, hogy nincs gyerek, szabad élet, és meglép... Én abba nem mennék bele.
21-es
Nem garancialevél, de legalább a törvény az anyuka és a gyerek pártján áll (legtöbbször).
22-es
Ha az apuka le akar lépni a házasságból is megteszi....
16-os vagyok (csak, hogy lásd, hogy én is házasságban vállalnék)
23: "Nem garancialevél, de legalább a törvény az anyuka és a gyerek pártján áll (legtöbbször)."
Na aztán sokat értem vele! A lakás úgyis az enyém volt, szóval nem nyertem és nem vesztettem, a gyerekek láthatása rugalmas, ezen sem változtatott a házasság, és a gyerektartás se több vagy kevesebb 1 Ft-tal sem. Ugyanott vagyok, mintha csak együtt éltünk volna és a gyermekelhelyezést rendeztük volna.
persze, így tervezzük. nekem a házasság csak egy jogi papír, nem garantál semmit, nem ettől fogjuk komolyan venni a kapcsolatot.
vannak nagyon szépen együtt élő emberek 2-3 gyerekkel, és vannak borzalmas házasságok.
nem szeretem, mikor valaki egy papír megléte vagy nem léte miatt degradál másokat. érdekes, mikor diploma alapján kategorizálják az embereket az csúnya szemét beszűkült gondolkodás, de amikor a házasságlevél alapján az teljesen elfogadott...
ugyanúgy meg tudom érteni azokat, akiknek ez fontos valamiért. csak akkor kapok agybajt, mikor próbálnak győzködni, h milyen jó dolog a házasság. oké, akkor házasodj, de engem hagyj békén vele :P
"De az a verzió nem tetszik, hogy csak összeállnak emberek, meglesz a gyerek, aztán, ha apuka talál fiatalabb csajt, kevesebb probléma, megtetszik neki, hogy nincs gyerek, szabad élet, és meglép... "
Az enyém ezt a házasságlevéllel megcsinálta mindenféle problémázás nélkül. Amúgy meg ifjú lánykoromban a munkahelyemen többen próbáltak kikezdeni velem, na és szinte mind házasok. Amikor visszakérdeztem hogy mi is van az asszonkával akkor jött a zavaros duma, hogy csak a papír miatt vannak együtt, csak a gyerek miatt, csak a pénz miatt, most halt meg a nagymami/kiskutya és csak ezért nem hagyta még ott a feleségét, blabla, a szokásos átlátszó kamuzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!