Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan értessem meg a húgommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a húgommal, hogy ennek nem biztos hogy jó vége lesz? Ki akarja zsarolni az esküvőt, mert terhes.

Figyelt kérdés

2 éve vannak együtt, védekezés mellett lett terhes. A párja vállalja a babát, szereti a húgom de csak emiatt nem akarja elvenni.

A húgom viszont ragaszkodna az esküvőhöz, mert ő a férjének akar szülni, nem az épp aktuális pasijának. Gondolom nem kell mondani, hogy ez hogy esik a párjának.

Emiatt már napi szinten veszekszenek.

Ti mit tennétek? Kinek van igaza?

(Azt ne írjátok, hogy semmi közöm hozzá. Nálunk a család nem úgy működik, hogy ha valami gáz van akkor oldják meg maguk)

2013. jún. 6. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó vagyok: egyébként ha a pasi nem képes megérteni, hogy a terhességgel egy nő milyen kiszolgáltatott helyzetbe kerül egy életre, és a házasság ezen ha csak pszichikai alapon, de enyhítene, akkor egy rohadt nagy tapló. És igen, kiszolgáltatott helyzet: a terhesség alatt bármikor lehet olyan gond, ami miatt táppénz a dolog vége, aztán a gyed-gyeskorszak, hadd ne részletezzem, miért, majd szépen a kisgyermekes munkavállalók jó sora, aztán a karrier nélküliség, önmaga szükségképpeni háttérbeszorítása addig,amíg a gyerek kamaszodik, és nem igényli anyucit, a többszörös megfelelési kényszer a férj (bocsánat, csak pasi) felé, a gyerek felé, a munkahely felé...Uram bocsá', tényleg hatalmas bűn, hogy mindezt egy biztonságot sugárzó keret, a család kötelékében kívánja megélni szerencsétlen, és nem "csak élettárskánt". Neki ez fontos. Kész. Ezt kellene a pasinak megértenie, és nem a húgodnak nyaliznia neki, nehogy elüldözze..Az eszem megáll..
2013. jún. 6. 18:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha nem hallgat rád, és nem gondolkozik, akkor sajnos csak a saját hibájából fogja megtanulni. Tudom, hogy nehéz végignézni, hogy rossz úton halad az akit szeretünk, de nem élheted helyette az életét, és nem hozhatod meg helyette a döntéseket. Mást nem tudsz tenni, mint akárhogy alakul a dolog, te mellette állsz.
2013. jún. 6. 18:49
 13/19 anonim ***** válasza:

igaza van en sem szultem es soha nem is szulnek elettarsi kapcsolatban.

Miert ? merft utana soha nem vesz el felesegul az tuti.

2013. jún. 6. 18:53
 14/19 A kérdező kommentje:

Beszéltek már házasságról, de eddig a húgom is úgy volt vele hogy nem fontos. Ha most lenne, akkor tényleg csak a gyerek miatt.

Igyekszem majd beszélni vele.

Amúgy jogilag miért jobb a gyereknek a házasság?

2013. jún. 6. 19:23
 15/19 anonim ***** válasza:
20%
Miért ne szülne valaki "csak" az élettársának? Miben biztosít be a házasság? Ha el akar hagyni, akkor így is, úgy is elhagyhat. Mikor megszületik a baba, nevére veszi és majd összeházasodhatnak. A zsarolással csak azt éri el, hogy szépen ott lesz hagyva, az meg kinek lenne jó?
2013. jún. 6. 19:26
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
Én is úgy szeretnék majd szülni,hogy már feleség legyek,de csak azért,mert ilyen hagyomány-b*zi vagyok:D Úgyhogy valamilyen szinten megértem a húgodat. A pasiját kevésbé értem,mert ha megtartják a babát,akkor azt gondolnám normál esetben,hogy annyira jó a kapcsolatuk és merem feltételezni,hogy nem tervezik a szakítást. Akkor meg miért van ellenérzése a házassággal kapcsolatban? Viszont az is hozzátartozik,hogy az meg szerintem is ciki,ha megkérdezik,hogy "miért most házasodtok" és a válasz erre az,hogy "mert jön a gyerek":D De a húgod erőszakkal nem megy semmire,nagyon rossz ötletnek tartom,hogy így ki akarja kényszeríteni a pasijától a házasságot,mert ezzel csak elüldözi.
2013. jún. 6. 20:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasi nem szereti a hugodat ezért nem akarja elvenni.
2013. jún. 8. 07:39
 18/19 anonim ***** válasza:

"Amúgy jogilag miért jobb a gyereknek a házasság?"

Azért, mert a házasságnak jogi következményei vannak. Nem lehet csak úgy kilébecolni belőle. Biztonságot nyújt mindegyik félnek. De legfőképp a babának, és az anyának. Aki ezt nem érti ( vagy úgy csinál) annak még várnia kellene a nemi élettel. Mert az nem játék, még ha úgy is indul.

2013. jún. 9. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, hogy a pasi hogy van vele, de vőlegényemmel mi tervezzük az esküvőt, és ha véletlenül, mert nem tervezünk, de becsúszna, akkor rögtön elvenne feleségül, kérés nélkül előrébb hoznánk a tervet. Ilyen értelemben igaza van hugodnak, én is jobb szeretnék a 'férjemnek' szülni, mint a 'barátomnak'.

Viszont az erőltetett házasság csak konfliktust szül. Jó lenne tudni, a pasi mégis mért tiltakozik ennyire a házasságtól.

2013. jún. 9. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!