Szerintetek ha van egy srác és neki van egy barátnője plussz egy szeretője, de a barátnője terhes lesz mi lesz a vége?
Melyik lennél te? A barátnő, vagy a szerető?
Bár végülis mindegy! Egy ilyen pasas, aki egyszerre két vasat tart a túzbe, vszeg megbízhatatlan, link pasi lehet.
Felejtős.
A terhesség miatt nem hinném, hogy életmódot vált.
Ha megcsalta idáig a barátnőjét, akkor ezután is megfogja csalni.
Tutira nem hagyja ott! Maximum nagyobb titokban tartja a kapcsolatukat, ha a barátnőjével marad. De annak elég nagy a valószínűsége, hogy a barátnőjét hagyja ott, ha ő még nem akar gyereket.
Egy biztos! Egész életében bánni fogja azt a percet, mikor a barátnőjét megismerte, ha a gyerek az ő akarata ellenére is megszületik!
Miért hagyná ott? Pláne szüksége lesz rá most, hiszen a szex otthon kevesebb lesz egy darabig.
Amig a barátnő rá nem jön, vagy a szerető el nem unja, addig nem lesz változás.
Én ismertem ilyen embert (nem voltam egyik résztvevő sem, csak ismertem), és a baba megszületése után, sőt terhesség alatt is ugyanúgy ment minden tovább. Hiába volt már ott a gyerek, hiába volt ott a terhes párja, ugyanúgy megcsalta többször is.
Szerintem ez egyébként egyéniségtől függ, van, aki a gyerek hatására képes megváltozni, de a legtöbb ember nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!