Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalom, lassú víz == Boldogság?
Figyelt kérdés
Elmondható az, hogy minél "unalmasabb" valakinek a házassága, annál boldogabban él? Csak mondjuk nem tud róla? Olyan tapasztalatokat várnék, ahol valaki kilépett a házasságból kimondottan az unalom miatt, aztán megtapasztalva az újat jóval inkább felülértékelte a felszámolt házasságát/társát?2013. jún. 3. 18:43
1/5 anonim válasza:
nos...én nem szeretnék vészmadár lenni,de a szüleim 25 évet éltek ugy,hogy a végén már ugy éreztem az unalom miatt mentek szét...nem kell mindig arról szolnia,hogy mindig csináltok valamit,de azért kell egy kis szórakozás,hogy ne lehessen a férjnek sem panasza ;) mondjuk intim környezetben
2/5 anonim válasza:
Az az unalmas, hogy nem szeditek szét egymást minden nap? Szerintem a béke nem unalmas, csak sokan összekeverik a veszekedés hiányával.
3/5 anonim válasza:
A mi házasságunk unalmas és megszokott,minden nap ugyanaz,de nem mindig volt ez igy,voltak elég érdekes szakaszai a kapcsolatunknak.Ezt a mostani állapotot nem cserélném el semmiért,boldog vagyok és kiegyensulyozott,lehet nekem,nekünk pont ez a monoton kiszámitható élet jelenti a boldogságot mert amióta igy van mintha jobban szeretnénk egymást.
4/5 anonim válasza:
Mi az unalom? Definialni kell,mert igy barmi lehet unalmas. Pl van, akinek a buvarkodas mindennap kell, mas elvan azzal, hogy radiot hallgat estenkent a parjaval.
5/5 anonim válasza:
Inkább megfordítanám. ha boldogság van mindegy milyen a víz. Jó benne. Hogy kívülről milyennek látszik, gyorsnak, lassúnak, unalmasnak, teljesen lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!