Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Először magad kell boldognak lenni, utána tudsz csak mást szeretni", "en vagyok az első, csak utána jön más" mi van?
A drága párod kissé gyagya, mert olyan dolgot idézett, aminek ő maga sem tudja a jelentését.
Ez nem azt jelenti, hogy ha kitombolta magát a haverokkal, utána jöhet csak a csaj. Hanem azt, hogy az ember csak akkor tud mást boldoggá tenni, ha először önmagát fogadja el és önmagában is képes a boldogságra.
Gondolom megpróbált nagyon "bölcs" és "mély" lenni :)
Az idézet inkább azt takarja, hogy mást csak akkor tudsz szeretni, ha magaddal békében vagy (= elégedett vagy magaddal külsőleg-belsőleg, nincsenek feldolgozatlan traumáid, stb.)
Ha kicsit bővebben is beszámolnál róla, hogy milyen gyakran van a haverjaival és mennyi időt, mióta tart ez és emellett szán-e réd is időt vagy sem, akkor értelmesebb válaszokat is tudnánk adni :)
Elbagatellizálta ezzel a kijelentéssel a problémád. A kijelentés lényegében igaz, de a férjed téged nem vesz komolyan.
Te ha elmennél állandóan nélküle valahová, hogy viselné, Vagy ha időnként elmész mit szól hozzá?
Egyáltalán ilyen kapcsolatból hogy a fészkes fenében lett házasság?
Ennyi erővel erre az idézetre hivatkozva te is eljárhatsz a barátnőkkel hajnalig dorbézolni, lesz@rhatod a házimunkát, bulizgathatsz napestig, aztán mondhatod, hogy "én vagyok az első, csak az után jön más", oszt cső. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!