Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik "tiszta" házasság?
Van egy család az ismeretségi körömben. Sokáig mintaként tekintettem rájuk. Aztán sok mindent észrevettem. Az anyuka otthon van a gyerekekkel, de nem "ért hozzájuk", nem tudja megnevelni őket, mindegyik év vesztes, nem iskolaérettek, "álomvilágban" él az anyuka, az emberekkel is "furcsa" a kapcsolata. Szinte semmit nem tud elintézni, mindent az apától vár el, aki nagyon le van terhelve. Nem buta a feleség, csak lusta, egyszerűbb neki, ha apa mindent elintéz. Dolgozni nem szeret, szinte soha nem dolgozott. Apa pedig gondolom, hogy ezek miatt is, egyfajta ellenszolgáltatásként csalja a feleségét, nem egyszer, nem kétszer.
Mindketten becsapják a másikat...
Igazából semmi közöm hozzá, csak amikor találkozom velük, mindig ezeket a dolgokat látom, és lassan már egyiküket sem tudom tisztelni.
Beleszólni nem fogok, nincs is jogom hozzá.
Ne őket tiszteld, hanem a magánéletüket.
Én pont azolyanokat nem tudom tisztelni, akik látott/hallott, vélt vagy valós infók alapján állípatják meg, hogy egy család milyen.
Megkaptam a prividet.
Hidd el, végigolvastam.
Attól, hogy elismered, hogy nincs közöd hozzá, és nem szólsz bele (még jó, hogy nem), attól még nem tartod tiszteletben a magánéletüket.
A tiszteletben tartáshoz beletartozik az is, hogy nem csámcsogok rajta másokkal, még anonim sem!
Kedves Kérdező, minden válaszadónak priviben fogsz válaszolni?
Írd ide, hogy kialakulhasson egy normális párbeszéd másokkal is.
Nem biztos, hogy másnak is az a véleménye, mint nekem.
Te viszont vállald fel amit gondolsz, és ideírd!
o.k.
másold be nyugodtan...
Igen,tiszta házasság létezik,léteznek még jó és egyenes emberek,létezik ,,igaz és örök".Csak ez annyira ritka jelenség manapság,hogy gyakorlatilag fel sem tűnik.Én speciel annak örülök,hogy ilyen még létezik,és nem azon kattogok,másnak miért nem ilyen az élete.Nincs jogom pálcát törni senki felett.
Ne ítélj,hogy ne ítéltess.
Olyan vagy mint anyósom. :D Mindig azt csinálja, hogy kivesézi mindenkinek az életét szokásait, lejárja őket meg minden, majd hozzáteszi: "na persze, ez nem az én dolgom" "persze, ez az ő magánügye, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó"
Hahaha, mintha ez segítene az előzőleg elmondottakon.
Amúgy mi a kérdés? Mert nekem az egész kérdésből az jön le, hogy leírod milyen gázok már, de persze az ő dolgok, hogy ilyen szarok, te nem szólsz bele. Hogy jön ide a "tiszta" házasság.
Privátot ne írj, nem olvasom a kéretlen leveleket, vállald mindenki előtt ami mondanivalód van, ha már csámcsogni rajtuk nyilvánosan is tudsz.
Léteznek jó házasságok, de álomvilág nem. Olyan nincs, hogy tökéletes család, vagy tökéletes pár. Mindenkinek van valami baja, csak elfedi őket a külvilág elől, esetleg magának sem ismeri be őket. A legjobb kapcsolatban is vannak veszekedések és a legjobban nevelt gyerekek is csinálnak néha hülyeséget, vagy hoznak rossz jegyet.
Aláírom, hogy az általad említett példa, már túlmegy az elfogadhatón, hiszen megcsalás is van benne, de szerinted mitől lesz egy házasság "tiszta"?
Attól, hogy nem csalják meg egymást a felek, és nem használják ki egymást.
Anyósodhoz ne hasonlíts Kedves Válaszoló, Please! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!