Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lányok, asszonyok! Mit választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok! Mit választanátok? Pénz vagy szerelem? (lent)

Figyelt kérdés
Adott egy gazdag férj/élettárs, aki mellett az anyagi biztonság megvan, jut mindenre, de viszont a kapcsolat teljesen kihűlt, mindennaposak a veszekedések. És adott egy nem túl pénzes srác, akivel viszont kölcsönös a szerelem, de az addigi jólétről le kellene mondanotok. Melyiket választanátok?
2013. máj. 30. 15:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%

ebbena világban, mondhat bárki bármit, h szerelem, meg érzések, mindenkinek fontos a fedél a feje felett, kaja a hasba, jó életkörülmények, meg legyen autó, meg a gyerekek se nélkülözzenek, akkor mindezt mégis miből lehet???

ha van pénz nem is kevés.

sztem az összes csaj a pénzt és a külsőséget nézi még az is amelyik tagadja, csak nem meri bevallani, vagy annyira ronda, vagy baja van az élettel, vagy magával h már nem érdekli semmi, csak h vki vele legyen.

de a végén minden kapcsolat ugyanott köt ki, pénz legyen.

a válások nagy része és a megváltozott anyagi körülmények miatt van.

...egy szociológus

2013. máj. 30. 16:18
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Anno én is a szerelmet választottam. Sok év kellett mire ketten együtt megteremtettük az anyagi biztonságunkat. De nagyszerűen döntöttem, 17 év után is nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, nem is tudom mikor vitáztunk bármin is utoljára. Most várjuk a negyedik babánkat. :) De már az utolsó, ennyit bír el a megteremtett anyagi biztonságunk.
2013. máj. 30. 16:19
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
Biztosan a szerelmet! Nincs az a pénz, ami megéri a boldogtalanságot!
2013. máj. 30. 16:22
 14/23 anonim válasza:
79%
szerelem:)
2013. máj. 30. 16:29
 15/23 nagylzs ***** válasza:
91%
Egy harmadikat! Ha úgy érzed hogy két rossz közül kell választanod, akkor keresgélj tovább egy harmadik lehetőség irányába.
2013. máj. 30. 16:31
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
SZerintem is a szerelem a megfelelő döntés bár előbb utóbb úgy is elmúlik és felváltja egy nagyfokú szeretet de ha ügyesek vagytok akkor szerintem a házasságotokat is rendbe tudjátok hozni csak akarni kell bár ha tud a férj a harmadikról akkor szerintem esélytelen :)
2013. máj. 30. 16:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Hány gyerek van? És mennyi az a jólét, amire szükség van (ez relatív)? Talán ettől függ.
2013. máj. 30. 16:33
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
egyébként a kérdés fiktív mivolta azért is nyilvánvaló, mert én a gazdag férj mellől hiába választanám a szegényebb szeretőmet, ő nem tudna vállalni gyerekekkel együtt. Így igazából nincs választásom...
2013. máj. 30. 16:40
 19/23 anonim ***** válasza:

Én a szerelmet választanám.

Egy igaz társsal könnyebben el tudom viselni a viszontagságokat, mint nélküle.

És igazából az anyagi gondok is megoldhatók, ha összetartunk és támogatjuk egymást.

2013. máj. 30. 17:09
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha már férjről van szó,nyilván volt valami,ami miatt hozzámentem,ő meg valamiért elvett. Szóval megpróbálnám helyrehozni a házasságot,beszélni a férjjel,mit rontottunk el,mit kéne másképp csinálni. Ha partner a dologban,akkor azon lennék,hogy helyrehozzam a kapcsolatot. Egy házasság nem arról szól,hogy szavatossági ideje van és ha lejár,keresek másikat. Mindkét félnek gondoskodni kell arról,hogy jó legyen az együttlét,elvégre ők közösen döntöttek így.

Másrészről,ha csak egyedül maradok azzal a döntésemmel,hogy rendbeszedem a házasságot,akkor viszont inkább lelépnék.

Mondjuk nálam a pénz az nem tényező. Nem ezért maradnék meg valaki mellett. Mondjuk még kis fiatalka vagyok és lehet,hogy naiv,mert még szentnek tartom az ilyeneket,hogy házasság:D

22L

2013. máj. 30. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!