Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy olyan férjjel, akinek kizárólag negatív megjegyzései vannak, és mindenben csak a hibát veszi észre?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 13:34
11/30 anonim válasza:
Azért ez a hagymás dolog tényleg elég paraszt dolog volt tőle.
#4 voltam.
12/30 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom,hogy az ilyen emberek nem változnak!
Lapát,vagy tűrsz neki......
13/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eléggé edzett vagyok már a viselkedése miatt, szóval legtöbbször lepereg rólam, de ma egy kicsit kiakadtam rajta.
2013. máj. 25. 17:18
15/30 A kérdező kommentje:
Egész délelőtt főztem, és nagyon finom ebédet csináltam, kakashúsleves, rántott hús hasábburgonyával, saláta - erre az elején kiverte a balhét, hogy túl forrón tettem a levest az asztalra és megégette a nyelvét.
2013. máj. 25. 18:33
16/30 anonim válasza:
Pfff, bocsi de ez abszurd. :D
Hagyd a francba az ilyen megjegyzéseit.
17/30 anonim válasza:
Nem tudom, az enyém is ilyen...kizárólag kritizál és csesztet mindenért, egy rohadt jó szót nem kapok tőle, soha!! Konkrétan már rohadtul elegem van. Pont az előbb vesztünk össze.
18/30 anonim válasza:
ma 18:33
pfffff!
Hát én nem vagyok egy idegbeteg,ráadásul pasi
de a helyedben lehet nyakon öntöttem volna,hogy akkor "főzzél legközelebb te,vagy várd meg amíg kihűl az étel te IQ fighter!"
Én max megjegyzem hogy ez nem a legjobb lett,ha elszúrja az ételt a párom,ami igen ritka......
Nem azért,de most lett ilyen?
Ugye tudod,hogy tényleg igaz az a mondás,hogy "ki milyen virágot szakít,olyat szagoljon!"
19/30 anonim válasza:
4 Ki fog dobni a barátnőd és meg is fogod érdemelni. Mindenki meg tud változni, csak akarni kell. Gusztustalan dolog más kárára örülni. Nem is szereted a barátnődet.
20/30 anonim válasza:
Úr isten, ez egy idióta. Talán meg kellett volna fujkodnod neki? Pf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!