Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a feleségem kiakadt, mert női urológushoz akarok menni? Szerinte inkább férfi előtt vetkőzzek le. Félek hogy a veszekedésre rámehet a házasságunk is?
Most megyek először urológushoz, utánajártam hogy milyen vizsgálatok vannak, de nagyon feszélyez.Egyrészt mert egy idegen előtt meztelenre kell vetkőznöm, aki aztán a nemi szerveimet is megvizsgálja, a f@rkaamt le föl fogja húzogatni, és aztán a legkínosabb rész , de szerintem azt meg sem engedem neki, hogy a végbélen keresztül a prosztatát megvizsgálja, tapintásos módszerrel.A feleségemnek sem engedem hogy ott felnyúljon, nemhogy egy idegen embernek.Ezért sok veszekedés van köztünk , mert én csak női orvoshoz akarok menni, és inkább magán rendelésre, ő meg erőlteti hogy inkább férfi orvos fogdosson, vizsgáljon.
Megtudná emészteni hogy egy nő fog hozzámérni?
Csak nem akar válni ez miatt?
38 F
Biztos, hogy te urológushoz készülsz? Nem szokásuk a pumpálás. Lehet, bennem van a hiba, de én olyan orvoshoz igyekszem menni, amelyik meggyógyít. Feltétlenül meg kell ezt egyáltalán beszélni? Szia, megyek orvoshoz. Vigyázz magadra, majd jövök. Mit kell ezen ilyen sokat tárgyalni? Amikor hazamégy, megmondod mi van. Minden oké, vagy hogy kezelni kell.
Ha ezen veszekedni tudtok, akkor szerintem is más a baj.
Jesszus, a feleséged nem normális, komolyan!
A legtöbb nő pl. férfi nőgyógyászhoz akar menni, a legtöbb férfi pedig női urulógushoz. Ebben semmi "extra" nincs. Az ember érdekes módon - az amúgy kínos szituációt - ellenkező nemű orvossal kicsit jobban viseli. Ez nem kötelező, de a legtöbben így vannak ezzel.
Ebből gondot csinálni... Döbbenet!
hülyeség ilyenen vitázni..jo nyilván vannak mániákus féltékenykedök,de ezzel ök teszik tönkre magukat és mást is...önbizalomhiány avan nem hiszi el hogy tényleg ö a tökéj számodra.nem benned nem biziik hanem magában csak ezt valszeg ö nem tudja. amugy én sose mennék nöi nögyogyászhoz és hülyeség hogy a nö/férfi jobban átérzi hogy mi van a hasonlo nemmel... a haverod talán de egy doki??? pont hogy szadisták. mert neki mondjuk nem érzékeny annyira, nem görcsöl annyira menzesznél és egy tényleg szenvedö nö számára egy hisztis p.csa....
szerintem egy pasi urologus is hasonlo lehet....egy nö azért csak jobban vigyáz a szerszámra.
Elárulnátok, a 11 miért lett lehúzva?
Tanulságos lehet a kérdező számára és az én számomra is.
Melyik részével nem értetek egyet?
Nyugodtan menjél; ha a feleséged emiatt akar elválni, akkor az csak süket duma és ürügy. A valódi ok másutt van.
Amikor egy orvos megvizsgál valakit, akkor nem nedvesedik (vagy nem áll fel neki) egy ellenkező nemű ember nemi szervétől. Ugyanis ORVOSKÉNT nézi a TESTET és keresi a test baját. Aki nem így tesz és nem így érez, az nem való orvosnak. Ilyen haláli egyszerű.
"a sok fel le húzástól és a vizsgálattól, tapizástól felállt, de az orvos azt mondta az illetőnek hogy ez természetes reakció.
csak a férfiaknál látszódik, míg a nőknél csak nedves lesz a punci egy picit jobban."
Ezt nem nagyon érted szerintem.
Ahogy a példában is írtad, egy pasi húzogatta neki, nem volt benne semmi szexuális töltet, és felállt a pasinak. Ez a férfiaknál így van. Viszont egy nő nem nedvesedik be attól, hogy beledugsz valamit.
Szia én sem értem. Egy női doki, aki urológus, annyira nem foglalkozik szexuálisan a páciensével, mint egy ffi nőgyógyász...
Az orvos, az orvos.
De ha kompromisszum kész vagy, mondd, hogy keresel egy 60 éves matrónát, az ellen már csak nem lenne kifogása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!