Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti haragudnátok a férjetekre ha a kicsi gyereketek beteg lenne és Ő inkább a barátokkal, a bulival (születésnap) lenn elfoglalva tudván, hogy várjátok haza?
Te jó ég, aki/k azt írják, hogy dehogy lenne gond ha elmenne bulizni vagy még örülne is neki akkor annak biztos nincs gyereke!!
És a kérdező sem azt írta, hogy megtiltotta neki ne menjen, csak annyit kért, hogy hamarabb menjen haza hozzájuk.
Én is így lennék vele!!
Ha még egyszer azt írja valaki a kérdezőnek, hogy engedje el bulizni a férjét harakirit tartok :) nem arról van szó, hogy nem mehet el bulizni (AZ HOLNAP LESZ) hanem, hogy ma amikor nincs buli, de a gyereket, akit KETTEN vállaltak beteg, és el kellett vinni orvoshoz. Ehelyett ma IS elment szórakozni a férj.
Másik kérdés. Az anyának aki mint írta főiskolára jár, dolgozik és gyereket nevel nem jár ugyanez a kikapcsolódás? Mert ahogy nézem a férj inkább csak a saját nyűgjét fújja mindig.
Szerintem nem az a fő probléma, amit leírtál. Az egy dolog, hogy beteg a gyerek és ő közben máshol császkál... az engem nem zavarna (ha időnként megesne), ha főállású anya lennék és a párom közben eltartaná a családot, mert lényegében nem lenne több gond a vállamon, mint neki.
Engem az zavarna, ha ahogy írtad, folyton gép előtt ülne és olvasgatna (akkor is, ha napközben dolgozik), miközben én tanulok, gyereket nevelek és dolgozom. Nekem úgy tűnik, mintha egy leányanya lennél, aki rosszul választott. A férjed egyáltalán nem kezeli jól a családot, a munkahelyi stresszt, a depressziót, pedig erősebbnek kellene lennie, ha egyben akar tartani egy családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!