Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szedtem a feleségemnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedtem a feleségemnek egy szál rózsát a kertből, és mikor átadtam neki, megszúrta az ujját a tüske. Erre felkiáltott, hogy "Az Isten b**szon meg! " Nektek lenne kedvetek mégegyszer rózsát adni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 22. 22:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A plüss virág speciel jó ötlet :D S maradandó :D

Én azt gondolom, a virágnak mondta, amit mondott, elvégre az szúrta meg, de nem voltam ott, nem tudhatom.

Nekem is kissé túlreagálás amúgy... Mit mond, ha valami igazán komoly, dühítő dolog történik? Vagy már egy tüske a maximális szintet hozza ki belőle? No mindegy.

2013. máj. 23. 00:00
 12/19 Salx Narval ***** válasza:
100%
Ezek után? Naná, csak ezt kapna.:D
2013. máj. 23. 00:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem neked mondta dühösen, akkor ezen csak nevetni lehet. Minden ember száját hagyják el rosszabb pillanataiban cifra kijelentések, ezen semmi megvetendő nincs.
2013. máj. 23. 00:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű a virágnak szólt, én is elkáromkodtam volna magam (az enyém enyhén szólva szolidabb lett volna, de ez egyéni stílustól, szókincstől függ)

Nekenem venné kedvem...

Ahogy olvasom, látom ti is poénra vettétek...mert ha egy kapcsolat jó, akkor nem merül fel, hogy tégd szid, hogy külón NAGY dolog, hogy kap az "aszzony" egy szál virágot a kertből,... Stb

2013. máj. 23. 06:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb szedd le a tüskét
2013. máj. 23. 08:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Látom azért már ő is belátta, hogy buta volt, hiszen már nevettetek magatokon! Legközelebb szedd le a tüskéket...
2013. máj. 23. 09:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Lenne. Ez a felkiáltás nyilván nem neked szólt, hanem a tüskének. Ahogy már írták, a megoldás a tüskétlenítés :)
2013. máj. 23. 09:40
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Hát már hogy az isten k*rva f@szába ne adnék, nem is értem, hogy merül fel ilyen kib@szott sz@r probléma :D
2013. máj. 24. 00:10
 19/19 anonim ***** válasza:
:D :D :D Kedves!!!De valószínű a virágnak szánta.
2014. máj. 14. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!