Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok ti milyen gyakran éltek nemi életet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 10:31
11/22 anonim válasza:
Szóval szerinted csak az maszturbál, akit nem elégítenek ki? :D Istenem, de korlátoltak egyesek...
12/22 A kérdező kommentje:
Én is szoktam masztizni kb heti 1-2x és heti 1x van szex kivéve mensi hetében de ez nem kevés szerintetek?
2013. máj. 20. 11:32
13/22 anonim válasza:
#10 legyél biztos benne, hogy a nőd is magához nyúl, csak nem tudsz róla. Ha... ha van egyáltalán nőd.
Te, meg férfiként plána csinálod. (Most jöhet a tagadás.)
Az a butaság, ha valaki azt hiszi, hogy az maszturbál, aki nincs kielégítve. Én ki vagyok, mégis megteszem. Aki nem tudja, hogy ez miért jó, annak vagy nem volt soha orgazmusa, vagy nem tudja hogyan kell önmagának örömet szereznie.
14/22 anonim válasza:
Kérdező! Az a kevés, ami a párkapcsolat valamelyik tagját folyamatosan kielégítetlenül hagyja és ettől frusztrált lesz, konfliktusok keletkeznek. Ha a pár mindkét tagjának megfelel a mennyiség, vagy önkielégítéssel még elfogadható, akkor miért lenne baj? Ha havi 3-szor történik, de az minőségi, rászánjátok az időt-energiát, hogy igazán jó legyen mindkettőtöknek, akkor sokkal jobb, mint akik napi kétszer egymásnak esnek, de 5 perc múlva arra sem emlékeznek, mi történt. A szex bizonyos formában társas önkielégítés. Ha megvan az odafigyelés, akkor lesz belőle szexuális együttlét.
15/22 anonim válasza:
Minden nap osszebujunk masszirozunk beszelgetunk.
Szex 2-3 naponta.
Hetente egyszer egy tantra alkalom gyertyafennyel es zenevel.
42 eves no 2 gyerekkel
16/22 anonim válasza:
Oszinte leszek.Paromnal egyszer eszreetem,hogy milyen keves a spermiuma,meg is kerdeztem,higy hat ez?Mire,hat,o mig dolgoztam maszturbalt(remelkhetoleg igaat mondott),de nekem ez olyan szarul esett,kevesnek ereztem magam hirtelenjbe ezt meg kell mondanom.
17/22 anonim válasza:
Változó. Átlagban havi 2x. 28/N, 30/F. Nekünk ez elég.
18/22 A kérdező kommentje:
Nekem elég így jó is csak félek mi van ha neki nem mert állítólag a pasik mindig akarjak.de azt mondja elegbneki
2013. máj. 20. 15:20
19/22 anonim válasza:
heti 5-8x átlagban. amúgy másfél éve vagyunk házasok, (3 éve együtt)
27/N, a férjem 24 éves
20/22 anonim válasza:
Hát, így 50 fölött megelégszünk heti 1 alkalommal is. Kivéve a telihold időszakát, olyankor naponta-kétnaponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!