Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Több velünk töltött időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több velünk töltött időt kértem. Erre elhagyott. Jogos?

Figyelt kérdés

2012.májusban házasodtunk,szeptemberben megszületett a fiunk.Mindig is eljáròs,társaságot kedvelő volt.De ùgy 2 hònapja már tùl sok volt nekem hogy minden egyes szabadnapján elmegy ottronròl.Barátokkal ide-oda

Kèrtem vmit mi is csináljunk,mièrt kell mindig velük lenni?

Május 1èn bátyámmal,bnőjèvel ès èn a fiammal vidámparkoztunk,ő inkább " horgászott" = ivott a barátaival

Ma egy szülinapròl hazatèrve bejelentette : elege van hogy megakarom mondani neki hova mehet,stb. Elhagy

ÈN tehetek ròla ?

2013. máj. 19. 20:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
A részleteket nem tudjuk ezért kár feltételezni és előre kitalálni bármit is...
2013. máj. 19. 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Hát azért a májusban házasodtak, szeptemberben szült elég pontos részlet. :)
2013. máj. 19. 21:38
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
Na jó, de azt nem tudhatjuk, hogy előtte is ki volt-e tűzve a házasság időpontja, és közben megesett, vagy esetleg már előtte szándékosan, közös megegyezéssel nem védekeztek, vagy valóban csak azért vette el, mert terhes lett. Van egy pár lehetőség, találgatni felesleges.
2013. máj. 19. 21:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vesztettél vele semmit. Önző fax, szerintem nem is szeretett és ez is csak egy kifogás volt arra, hogy elhagyjon. Ha valakit szeretek, akkor nem hagyom magára.
2013. máj. 19. 23:11
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyèbkènt 4 ève vagyunk / voltunk együtt.Augusztusra már ki volt tűzve a nap,tehát nem a gyerek mi att vett el.

Társasági lèny volt,ès èn is soxir mentem vele,bár a munkám rengetegszer közbeszòlt ha terveztünk vmit.

Agyereket imádja.Játszanak,mennek apòsomèkhoz,dèdikhez ide -oda.

2013. máj. 20. 06:41
 16/19 A kérdező kommentje:
ÈN 23 ő 28 èves. A házasságot,lagzit èn el akartam felejteni miután megtudtuk h jön a baba.Ezt neki is elmagyaráztam.ÙGy voltam vele hogy azt a pènzt a babára költhetjük.De ő mondta hogy szeret ès el akar venni,ùgy ahogy azt augusztusra terveztük
2013. máj. 20. 06:48
 17/19 anonim ***** válasza:

az ember a nagy pánikjában mond olyan dolgokat, amiket később szívesen módosítana. csak ugye azért egy esküvő ennél nagyobb volumenű dolog...

tuti van valami nő is a dologban, most megkereste az álindokot, h léphessen.

lehet neked sem lett volna muszáj 22 évesen férjhez menni. anyám is ennyi idős volt anno, 3 évre rá apám hasonló módon lépett le. ő akkor 27 volt.

szerintem egy nőnek nem muszáj mindenáron férjhezmenni 25 alatt, pláne nem szülnie. ezekre is meg kell érni korban, agyban, tapasztalatban. amihez meg ugye kellenek azok a fránya évek.

most legyél kemény, mert úgy tűnik egyedül kell felnevelned a kisfiadat. a gyerektartást pedig ellentmondást nem tűrően vasald be rajta. és itt most nem a megkopasztásra gondolok, elég a megítélt összeg is, de mutassa meg, h képes felelősséget vállalni a döntéseiért.

2013. máj. 20. 09:04
 18/19 anonim ***** válasza:
üdv a klubban....
2013. máj. 20. 21:09
 19/19 anonim ***** válasza:
beleestél abba a tipikus női hibába,h majd a pasimat megváltoztatja a házasság, a ygerek. erről még a hjázasság előtt kellett volna beszélnetek. mármint h te majd másképp akarsz élni házasként. ő nem érti miért változtál meg te meg nem érted h ő miért nem. kommunikációs készség 1-es! igen,te vagy a hibás.
2013. máj. 21. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!