Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több velünk töltött időt kértem. Erre elhagyott. Jogos?
2012.májusban házasodtunk,szeptemberben megszületett a fiunk.Mindig is eljáròs,társaságot kedvelő volt.De ùgy 2 hònapja már tùl sok volt nekem hogy minden egyes szabadnapján elmegy ottronròl.Barátokkal ide-oda
Kèrtem vmit mi is csináljunk,mièrt kell mindig velük lenni?
Május 1èn bátyámmal,bnőjèvel ès èn a fiammal vidámparkoztunk,ő inkább " horgászott" = ivott a barátaival
Ma egy szülinapròl hazatèrve bejelentette : elege van hogy megakarom mondani neki hova mehet,stb. Elhagy
ÈN tehetek ròla ?
Egyèbkènt 4 ève vagyunk / voltunk együtt.Augusztusra már ki volt tűzve a nap,tehát nem a gyerek mi att vett el.
Társasági lèny volt,ès èn is soxir mentem vele,bár a munkám rengetegszer közbeszòlt ha terveztünk vmit.
Agyereket imádja.Játszanak,mennek apòsomèkhoz,dèdikhez ide -oda.
az ember a nagy pánikjában mond olyan dolgokat, amiket később szívesen módosítana. csak ugye azért egy esküvő ennél nagyobb volumenű dolog...
tuti van valami nő is a dologban, most megkereste az álindokot, h léphessen.
lehet neked sem lett volna muszáj 22 évesen férjhez menni. anyám is ennyi idős volt anno, 3 évre rá apám hasonló módon lépett le. ő akkor 27 volt.
szerintem egy nőnek nem muszáj mindenáron férjhezmenni 25 alatt, pláne nem szülnie. ezekre is meg kell érni korban, agyban, tapasztalatban. amihez meg ugye kellenek azok a fránya évek.
most legyél kemény, mert úgy tűnik egyedül kell felnevelned a kisfiadat. a gyerektartást pedig ellentmondást nem tűrően vasald be rajta. és itt most nem a megkopasztásra gondolok, elég a megítélt összeg is, de mutassa meg, h képes felelősséget vállalni a döntéseiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!