Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a férjetek folyton az alakotok miatt szekálna titeket?

Figyelt kérdés

Pajzsmirigy túlműködésem van és gyors anyagcserém emellett, így akármit csinálok 52 kg felé nem tudok hízni még akkor sem ha non-stop csipszet ennék tejszínhabos csokival. Mindkét szülésem alatt 5-5 kg-t híztam és ez már a szülés napján le is ment.

A férjemmel amúgy jól működik a kapcsolatunk, de mostanában elég buta és mindig a súlyomon pocskondiázik. Az öccse beújított egy plasztik nőt, mű cicikkel, mű szájjal és nagy kerek felfújt fenékkel. Természetesen ő lett a szemében az ideál és szinte naponta cukkol hogy milyen kis melleim vannak mennyire pici a fenekem és olyan az alakom mint egy 10 éves kisfiúnak.

Hát nagyon rosszul esik mit ne mondjak. Eddig ilyen jellegű problémája sosem volt, sőt örült neki hogy vékony vagyok. Most megváltozott a világnézete és a telt nők jönnek be neki..

Egyébként nem gondolom magamról hogy gebe lennék, tény, hogy vékony vagyok, de nem az anorexiás típusból, sportolok így a bőröm sem csoffadt, feszes vagyok mindenhol, de neki ez mégsem jó..

2013. márc. 27. 16:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Oké, javaslatom: cseréljetek a feleségemmel. Ő közelebb van a 90 kg-hoz mint a 80-hoz. A férjed megkapja a töltöttgalamb nőjét (33 éves, szép arcú, jó melles, fenekes, házimunkát végezni nem annyira, de szexelni szeret), én meg téged. Jöhetnek a gyerkőcök is, csak szüljél egyet nekem is. Na?
2013. márc. 28. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolso! XD
2013. márc. 28. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es, jó ötlet, lehet egy életre boldoggá tennéd ezzel az asszonyt! :D
2013. márc. 28. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:
xd
2013. márc. 29. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!