Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek hogy boldogabbá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy boldogabbá tegyem a feleségem 23 éves srác vagyok /nem etnikum/ normásil családból való! Mivel lephetem meg hogy jobban éreztessem vele azt hogy szeretem?

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 18:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid nem akarnak örökbe fogadni egy 29 éves lányt? :)
2013. jan. 27. 19:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak ilyen férjem lenne!Biztos érzi, hogy szereted.Rakj a tükörre szeretlek cetlit.
2013. jan. 27. 20:49
 13/23 James McClendon válasza:
54%

Olvasd el Gary Chapman: Egymásra hangolva. Az öt szeretetnyelv a házasságban c. könyvét.

Idézet a könyvről:

"Talán megéltük már, amikor egy gondosan kiválasztott ajándéknak vagy egy meglepetésként elvégzett házimunkának társunk nem igazán örült. A félreértések és sokszor a csalódások hátterében az áll, hogy szeretetünket nem partnerünk személyre szabott „szeretetnyelvén” fejezzük ki. Gary Chapman, amerikai keresztény családterapeuta 20 éves tanácsadói tapasztalata alapján 5 szeretetnyelv típust állapított meg: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés."

Egyébként én is 21 évesen nősültem, ennek lassan 10 éve, és nem bántam meg.

2013. jan. 27. 21:10
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Annyira bírom, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy hány évesen házasodtak, de azért 1-2 ember mégis megtalálja a módját, hogy belekössön! Mi az, irigyek vagytok a fiatalok boldogságára, vagy miért nem tudjátok szó nélkül hagyni a dolgot? Ha ilyen fiatalon egybekeltek, hát egybekeltek! Az Ő dolguk, nem a Tiétek! Ha elválnak, majd az is az Ő bajuk lesz!

Aki pedig azt írta, milyen nyálas a kérdés, hát annak annyit mondanék, ritka manapság az olyan 23 éves fiú aki ennyire teper, hogy mindent megadjon a barátnőjének/feleségének!

2013. jan. 27. 22:10
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

Hümm, én régebben szív alakú tejberizst csináltam páromnak mire megjött munkából mert azt nagyon szereti.

Illetve mostanában a szallagos fánk a kedvenc ha ügyesebb vagy :)

Esetleg lehet olyat, hogy mire megjön már várja a haboskád, gyertya, pár sajtos szendvics, tea (főleg amilyen marha hideg van) engem ezzel tuti lelehet kenyerezni.

De mi sok ilyen hülyeséget csináltunk, tapadós cetlit szív alakútra aztán ráírni valamit pl ügyes légy, szeretlek, hogy jól induljon a napod stb. Ezt fel a bérletére mikor a busznál kinyitja majd megfog lepődni. (nekem sikerült egyszer nem észrevenni mert rutinból nyitottam ki s a buszos jót nevetett)

Vagy még szivecskés gumicukort kabátba zsepik közé, polcra a fogkeféje mellé, vagy reggel ha késöbb kel fel tea mellé rakni az ágyhoz.

De csináltam már csak úgy fagyit gyümölccsel habtejszínnel szívecskét rá ahhoz szakácstudás se kell.

Ott az ajándékkupon füzet ami házilag készül s bármikor belehet váltani pl egy ölelés, csók, szex, masszás, ágyba reggeli, lábmaszír, filmnézés, kutyaséta akármi.

Ügyeskedj :)

2013. jan. 27. 23:03
 16/23 anonim ***** válasza:

Pl ha ügyesebb kezü vagy s szereti a dekor dolgokat lehet egy sima fakeretet lécből összeütni, bele vágsz hungarocelt rá a kedvenc tapétáját ragasztod és máris kész egy cetlifal.

:)

De ha imádja a habfürdőket egy üres szép üveget, egy madzagra szép gyöngyöket azzal rácsosba felrakni az üvegre, bele egy finom habfürdőt a teteje meg arafa. (arra akár ha nem unod még égethető gyurmából bármit csinálhatsz díszt egy rézdróttal tudod a parafába szúrni. pl halakat, csikót, amit nagyon szeret.)

Bár ilyen pepecsre a csajok képesek de ha már 3-4 ilyen van egy fürdőben az sokkal szemetgyönyörködtetőbb mint az a sok műanyag samponos flakon.

2013. jan. 27. 23:09
 17/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok , nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kiváló tanácsokat ötleteket és persze a szép szavakat ! Meg fogadom és nagyon sok jó ötletet kaptam melyeket még a mai este folyamán gyakorlatba is fektetem ! Vissza térve a 29 éves leányzó kérdésére , ha családi problémáid vannak vagy ha csak úgy írtad akkor is köszönöm hogy úgy érzed , hogy milyen rendes a családom ! Amiben igazad van mert még egy ilyen szülő párost nem lehet találni akik mindig azt nézik hogy kinek és miképpen tudnak segíteni , és nem várnak vissza semmit . Szerencsésnek érzem magam hogy ilyen családom van és ilyen feleségem , akit nagyon szeretek és viszont szeret ! Még egyszer köszönök mindenkinek mindent , és ne haragudjon meg az akit nem említek fel soraimban !
2013. jan. 28. 08:45
 18/23 TappancsMancs ***** válasza:
Ha biztosan szeretethiányos akkor a testi közelség sokat fog segíteni. Ölelés, simi, puszik. A többi jó tanács is persze. Az is fontos lenne ilyenkor, hogy támaszt érezzen, és a kedvesség stabilitását. Vagyis ha valamivel gond lenne egy pisszenést sem, már ha lenne valami apróság. Gondolom nincs de jobb hozzátenni. A sok testi érintkezés sokat fog ebben segíteni. Indok se kell hozzá csak léptenyomon megölelni ... Az átlagnál többet. :) Pár év és kiegyensúlyozódik ettől.
2013. jan. 28. 12:19
 19/23 TappancsMancs ***** válasza:
+ ha nem érzi a szeretedet azzal ne törődj, nem kell bizonygatni. A kedvesség és gyengédség stabilitását érezze, mint egy kisgyereknél is. Egy idő után tapasztalja hogy számíthat a szeretetedre ami nem "vele megbeszélt" hanem pozitív tapasztalat lesz.
2013. jan. 28. 12:24
 20/23 TappancsMancs ***** válasza:
+ha ennyire kedves a családod akkor vidd gyakran a szüleidhez, hogy legyen tapasztalata egy kedves családról. A jó minta beleivódik majd és ebben is részesül valamennyire. Biztos élvezni fogja. :)
2013. jan. 28. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!