Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok! Komoly választás elé állítottak.
Szerintem te akarod ezt a pénzt. Ha eljutottál oda, hogy nem csak hogy elgondolkodtál rajta, de ide is kiírod, és még a barátnődet sem tiszteled annyira, hogy elmeséld neki, milyen ajánlatot kaptál, mert úgy gondolod, nem tudod ezt vele megbeszélni, akkor bizony anyja fia vagy te is, én ezt érzem! Akarod azt a pénzt, nyugodalmas jólétet, és szarsz az emberi érzésekre. Ne kend itt anyádra ezt az egészet, mert nem lehet! Ez a TE döntésed lesz, és a TE életed, és varázsolhatod a szavakat ahogy akarod, a lényeg egy marad: kell a pénz és ezért mindent meg is tennél! És legalább magaddal szemben légy őszinte, ha már mással nem is!
Nekem mint társ nem kellenél, de remek csaj lehet, aki egy ilyen féregért még fizet is! Színvonal megvan! Vedd el!
Anyukád zsarol? Ne dőlj be neki. Olvass utána a zsarolás és a bűntudatkeltés pszichológiájának, megnyugodhatsz, nem fog kárt tenni magában.
Vegye el ő a lányt feleségül, ha annyira fontos neki a pénz, vagy az apád. Ha anyád szemében ez a hozzáállás elfogadható, akkor legyen ő az apád szeretője, ne a te barátnőd a tiedé.
És ne legyél qrva, ha elfogadod az ajánlatot, az leszel.
Egyetértek az előttem szólókkal, már az is ciki, hogy nem csípőből utasítottad el az ajánlatot.
Te nem vagy férfi. Pénzért eladnád magad.
Ez a szöveg, hogy a szüleid miatt, ez nevetséges. Képzeld mások is kerültek nehéz helyzetbe mostanság, mégsem "adják el" a gyereküket pénzért.
Na, egy eladó férfi!Mennyi az árad? Alkudni lehet? Részletekben esetleg?
Ha nem kamu, akkor síkhülye vagy.Szegény barátnőd! Mondd el neki, hagyd elmenni. Jobbat érdemel nálad, az biztos.
Ha az én anyám/apám ilyet kérne, sőt várna el tőlem, nem tekinteném őket onnantól kezdve a szüleimnek.
Tudod miért?
Nekik fontosabb az anyagi helyzetük, mint a saját gyerekük boldogsága! Ez igen, milyen példás szülők! :(
Az igazi szülő, vagyis aki szereti a gyerekét, az lemond akármiről csakhogy boldognak lássa a fiát.
Másik: Tönkrement a cég. Na és? Tessék elmenni munkát keresni, s talpra állni.
Ja, hogy könnyebb máson élősködni.
Remélem, hogy 100milkás tételről van szó, hogy ekkora a dilemmád, mert 100rugórért óccsón el ne add magadat! Ebben ez esetben viszont már nagyon megéri. Egy év után elválsz, a pénz megmarad (az adósságot kifizetitek, maradék offshore-számlára), a tutibuxát meg visszahódítod, és éltek, mint Marci hevesen! Aztán könyvet írsz belőle, besztszeller lesz, megfilmesítik (gondolom az exapós nem fogja szó nélkül hagyni a dolgot, ezért a film akcióhorror lesz 18+-os kategóriával), és a jogdíjakból, meg a bluréj eladásokból még több zsé fog befolyni. Így a végén gazdagon éltek majorkán, és a tengerparton napozva már nem is emléxetek majd rá, hogy hogyan is lett ennyi pénzetek...
Kb. ennyi a realitása visszamenni az exedhez pénzért sztorinak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!