Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem akar engem és a picit?
Nade emberek... a férfi is épp olyan lehet, mint egy 16 éves. Alá tud írni egy papírt(házasság), letolhatja a gatyát(gyereknemzés). Mindettől függetlenül nem tud normális férjként és apaként viselkedni. Magára vessen, aki egy felelőtlen embertől várja a felelős viselkedést...
Ez kb olyan lenne, mintha hozzámennék egy agresszív állathoz, aztán őt hibáztatnám, amiért megver. Ha belém szorult annyi önbecsülés és racionalizmus, akkor nem fogok csodát várni valakitől, aki nem képes rá.
Itt nem a baba a probléma, hiszen házasságban előbb utóbb jönni szokott, na most előbb jött. Gratulálok. Anyagilag is hál'Isten nem okoz nagy gondot. Itt a férjed hozzáállása a probléma. Igazából szerintem egy semmirekellő lusta dög. De ez az én véleményes és pusztán az általad leírtakra korlátozódva alkottam.
Én írtam neked fentebb, hogy mást nem tudsz:
reménykedni, hogy a gyerek megváltoztatja elválni vagy (és ezt eddig nem írtam) beletörődni, hogy ő ilyen és ilyen is marad.
le vagyok döbbenve, hogy vannak még olyan nők, akik azt hiszik, h meg tudnak változtatni bárkit is.
lehet, hogy fiatal vagyok a magam 24 évével, de az előző 2 kapcsolatomban rájöttem, hogy senki nem lesz egyik napról a másikra olyan, amilyennek én szeretném. mindkét kapcsolatban voltak olyan dolgok, amik nekem nem fértek bele, búcsút vettünk egymástól. alapvetően egyik srác sem volt különösebben faxfej, de olyan dolgokban különböztünk, amiben nem tudtunk konszenzusra jutni.
a párom, akivel együtt élek, tudom, hogy nem tökéletes ember, de sokat beszélgettünk már a gyerekvállalásról, jövőről, és egyeznek az elképzeléseink, tehát tudom, hogy vele lehet tervezni. el tudjuk fogadni egymás apróbb és nagyobb hibáit, ettől működőképes a dolog.
annyit tudok neked tanácsolni, hogy csodát ne várj. lehet, hogy a férjed 10 év múlva is ilyen lesz, viszont mivel te jobban akartad ezt a babát, ezért duplán felelősséggel tartozol érte. én sem vagyok az abortusz híve, a körülményektől függetlenül lehetsz jó anya. csak nagyon oda kell tenned magad, hogy a gyereketek normálisan tudjon felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!