Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan győzhetném meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetném meg a férjemet, hogy elfogadja a fiunkat olyannak, amilyen?

Figyelt kérdés

2012. jún. 16. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem viselkedett rosszul a férjed, azt mondta, ezt még át kell gondolnia és elment. Miért, mit kellett volna tennie? Tapsolni? Én elég toleráns vagyok, de nekem is jót tett volna ebben az esetben egy kis séta, egy kis elmélkedés... én azt hiszem, nem lesz itt semmi baj. Csak hát hirtelen jött, nehéz napok ezek. Türelem.
2012. jún. 16. 12:02
 12/18 uccu ***** válasza:
100%
Szerintem a férjed remek úton halad. Nem kidobta a lakásból, vagy elüldözte, hanem időt kért. Hagyj neki időt, beszélgessetek és minden nehézség megoldódik. Örüljetek annak, hogy egészséges, sok beteg gyermek szülője cserélne a ti problémátokkal. Sok sikert és kitartást.
2012. jún. 16. 12:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A bemutatással még várjatok,először mindenki higgadjon le,és emésszétek meg a dolgot.
2012. jún. 16. 12:05
 14/18 uccu ***** válasza:
88%

Jajj, és a fiadtól is kérj egy kis időt a barátja bemutatásával, pár hetet, nehogy összeugorjanak emiatt apával.

Nem tudom, hogy erőt ad -e vagy ellenkezőleg. Nálunk a három gyermekemből a legnagyobb szervhiányos. Az is egy komoly elfogadás volt mindannyiunk részéről. Nyilván nem ugyanaz a probléma és egyik sem kisebb a másiknál, de örüljetek az életnek és egészségnek.

2012. jún. 16. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legelfogadóbb szülőnek is hirtelen sokk. Te magad is mondtad, hogy bár nincs bajod vele, azért hirtelen meghökkentél és még emésztgeted.

Ilyen esetben a férjed a lehető legjobbat tette, arrébb ment és emésztgeti.

A fiaddal beszélj, hogy kicsit még várjon a barátja bemutatásával. Néhány héttel toljátok el, amikor mindketten megbékéltetek a gondolattal, akkor hozza.

Ezt viszont a fiadnak kell megértenie, hogy némi időre szükségetek van, amíg felfogjátok, hogy mi is történt.

2012. jún. 16. 12:07
 16/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell meggyőzni, hisz gyakorlatilag nincs más lehetősége, mint elfogadni a gyereketeket olyannak, amilyen.

Akkor is ez lenne a helyzet, ha pl. kiderül róla, hogy autista (még kiskorában), vagy szervi problémája van. Sokkol, meg kell emészteni, aztán elkezdtek róla beszélgetni, éltek egy kicsit ebben a helyzetben, és rájöttök, hogy ez nem akkora baj. Sokkal, de sokkal nagyobb bajotok is lehetne az életben.

A fiatok ilyen. Ennyi.

Ettől ő még lehet sikeres egy szakmában, építhet csodálatos karriert, lehet nagyszerű ember, később lehet idősödő szülei megbízható támasza, és a többi.

Nektek, mint szülőknek, tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy milyen a nemi élete, kivel és hogy bújik ágyba. Nektek, mint szülőnek, az legyen fontos, hogy boldog párkapcsolatban éljen, szerető társra legyen, és ő is az legyen valaki más számára. Ez jelen esetben egy másik fiú.

És jobb ez így.

Ha belekényszerítené magát a társadalmilag elfogadott szerepbe, akkor boldogtalanná tenne egy lányt, egy-két gyereket, titeket a válással, a balhékkal. Legfőképp pedig saját magát tenné boldogtalanná. Aztán lehet, hogy ugyanezt meg kéne élnetek, csak úgy, hogy faképnél hagy egy családot egy férfi kedvéért.

Na, tessék: ezt elmondod a férjednek, és máris meggyőzted, hogy jobb mindenkinek, ha tudjátok, és ő is tudja, mintha titokban akarná tartani, és mindenki élete ebben menne tönkre.

Amúgy adjatok egy esélyt a párjának is. Neki ez valószínűleg egy komoly kapcsolat, ha a kedvéért bevallotta nektek a másságát, és be szeretné mutatni. Adjatok lehetőséget a másik fiúnak, meg a ti fiatoknak, hátha a végén kiderül, hogy még kedvelni is lehet.

2012. jún. 16. 12:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy nagy homo-barát, de aki az, azzal nem lehet mit tenni. a férjednek el kell fogadnia. Magyarázd el neki, hogy örökre el akarja veszíteni a fiát vagy sem? Inkább legyen egy meleg gyereke, mint, hogy sose lássa többé és haragban legyenek.
2012. jún. 16. 15:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha szereti,akkor elfogadja akkor is,ha sorozatgyilkos.Ha meg nem szereti,akkor a fiad tehet bármit,akkor sem fogja elfogadni semmiben.
2012. jún. 16. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!