Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt boldog párkapcsolatban/házasságban élők?
Mióta vagytok együtt? Hol ismertétek meg egymást? Minden rendben köztetek?
Csak vidám sztorikat, elégedett embereket szeretnék olvasni, mert el vagyok keseredve, mert itt is nagyon sok negatív történet van amitől mégjobban elvesztem a reményt, hogy én megtalálom az igazit.
Köszi ha leírod!
25 vagyok, ő 28. 4 éve élünk együtt, most jegyzett el Párizsban és jövő nyárra tervezzük az esküvőt :-)
Biztos neked is összejön :-)
Nekem is volt egy hosszú kapcsolatom 2.5 évig, de véget ért. Majdnem 2 évig szenvedtem, mindent akartam, csak szerelmet többé nem. Aztán közel két év egyedüllét után megtaláltam a Párom, akivel közös Életet tervezünk.
22 voltam, Ő 29 mikor összejöttünk, ennek lassan másfél éve és egy éve együtt élünk.
Ő már volt házas egy hosszú kapcsolat után, de hiába hitte azt, hogy ismeri, akivel élet, sajnos nagyon nagyot csalódott.
De bennem megtalálta Ő is a számításait, ahogy én Benne.
Nagyon szeretjük egymást, 2 év múlva összeházasodunk.
23N és 30F
25 leszek májusban én is
párom novemberben volt 25
3,5 éve vagyunk együtt, az egyetemen ismerkedtünk meg
már több mint 2 éve élünk egy háztartásban, előtte az egyetemen is sikerült együtt lakni a kétágyas szobában, úgyh kb 3 éve élünk együtt:)
Lassan (ha párom is veszi a bátorságot, vagy úgy érzi:D) hivatalossá is tesszük, főleg, hogy 1-2 éven belül babát szeretné(n)k
Hello:)
Barátomat több mint két éve ismertem meg volt barátom által(annak a kapcsolatnak nem lett jó vége..., de nem is ez a lényeg) Én már az első pillanatban tudtam hogy ő az igazi... Szerintem ez valami megérzés volt. Tudtommal ő is így volt velem. aztán rá egy fél évre össze is jöttünk. hamar össze költöztünk családi problémáim voltak.2010 május 11.-én kezdtünk el járni és azt hiszem május 27.-én ide költöztem. Picit hamar volt , de örült nekem. most is minden nagyon jó és jól meg vagyunk nagyon is , de néha veszekszünk, ez minden kapcsolatban előfordul. 2011 decemberében, vagyis karácsonykor megkérte a kezem. az esküvőnk még messze van mert nincsen rá pénzünk. Szüleinél élünk, mert én még tanulok ő meg nem talál állást, jelenleg ő is tanul. már gondolkodunk egy közös ház bérlésében, de ez még messze van. Meg babán is gondolkodunk de még rá érünk, mert ahhoz hogy el tartsuk a picit kell állás is:9 de minden rendben:)
Neked is majd sikerül megtalálni az igazit. általában elsőre tudja az ember , de valamikor csak idővel derül ki:) Csak pozitívan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!