Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én valahova nem szeretnék menni, a férjem mindig erolteti. Csak én gondolom túl?
A héten volt egy kisebb orvosi beavatkozásom, ami miatt nem érzem egészen jól magam, szombaton a férjem vendégségbe akar menni, én nem szeretnék és most én vagyok a rossz meg a mániás, ezt persze elmondja a gyerekek elott is.
Elég nagy a család és van egy személy, akit én nagyon nem kedvelek, ezt a férjem jól tudja, mégis sokszor el kell mennunk hozzá, hiába mondom, hogy én nem szeretnék és mivel nem akarok családi balhét és a gyerekek elott veszekedni, ezért inkább elmegyek.
Szóval egyáltalán nem veszi figyelembe, hogy én mit szeretnék, inkább a saját szórakozását helyezi elore.
Ez másnál is így van?
A férjed fejével kell egy kicsit beszélni, hogyha nézeteltérése van veled, akkor azt négyszemközt vitassátok meg, csendesen, egyrészt mert nem hallasz rosszul, a halk szót is megérted, másrészt meg miért traumatizálja feleslegesen a gyerekeket?!
Amúgy ez egy hatalmi játszma, mert tudja, hogy ez a gyengéd. Csakazért is a sarkadra kell állni, ill. elmenni otthonról éppen akkor, amikor indulni kéne, és akkor kénytelen lesz egyedül menni + a veszekedés is elmarad. Persze utána lesz, talán még nagyobb is, de ha következetes vagy, és csak annyit mondasz, hogy te megmondtad, hogy nem mész, csak nem figyelt rád, és ezt eljátsszátok négyszer-ötször, akkor később kénytelen lesz beletörődni.
Eléggé alárendelődsz a férjednek:D
Velem ilyet nem merne megtenni.(Már csak azért is, mert én tisztelve vagyok ebben a kapcsolatba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!