Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha én valahova nem szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én valahova nem szeretnék menni, a férjem mindig erolteti. Csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés

A héten volt egy kisebb orvosi beavatkozásom, ami miatt nem érzem egészen jól magam, szombaton a férjem vendégségbe akar menni, én nem szeretnék és most én vagyok a rossz meg a mániás, ezt persze elmondja a gyerekek elott is.

Elég nagy a család és van egy személy, akit én nagyon nem kedvelek, ezt a férjem jól tudja, mégis sokszor el kell mennunk hozzá, hiába mondom, hogy én nem szeretnék és mivel nem akarok családi balhét és a gyerekek elott veszekedni, ezért inkább elmegyek.

Szóval egyáltalán nem veszi figyelembe, hogy én mit szeretnék, inkább a saját szórakozását helyezi elore.

Ez másnál is így van?

tegnap 11:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Nincs mert ha megtenné vagy kétszer már harmadszorra repülne. Állj ki magad mellett és mondd meg neki, hogy főleg a gyerekek előtt ne ugráljon mert elválsz tőle. Ha menni akar menjen, nem vagy kötelező gyerekekkel sem követni. Ne hagyjad magad manipulálni és sértegetni.
tegnap 11:32
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagytok összenőve, nem mész és kész.
tegnap 11:33
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem megy egyedül? Nem is értem.
tegnap 11:36
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
Szinte biztos ha nem mész el fog hordani mindennek a szemedbe és a hátad mögött is hiszen kutyának néz. Na most vagy kiállsz magadért mint írták előttem, vagy elválsz. Családi balhét nem akarsz szóval inkább tűrsz. Ő ezzel tisztában vagy. Mármint azzal, hogy gyenge vagy. Nem bánja, hogy nem esik jól, nem érzed jól magad mert mutatja a család előtt, hogy minden fasza holott csak egy dísznövény vagy számára. Nem hiszem el, hogy ezt most kezdte el csinálni hanem még a gyerekek előtt szóval nem értem minek szültél ennek a köcsögnek. De hát már mindegy. Ha nincs hová menned válás után akkor nem tudom mi lesz veled. De remélem van és nem fogod tovább tűrni ahogyan viselkedik.
tegnap 11:37
 5/16 A kérdező kommentje:
Egyedul nem nagyon akar menni, de családon belul néha elofordul.
tegnap 11:40
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem gondolom te engeded őket meg a gyerekeket is hogy menjenek, csak te nem szeretnél. Nincs ez így rendben, a szabaidődet meg töltsd ott ahogy és ahol te szeretnéd. Önző az ilyen gondolkodás, mint a férjedé. Hány évesek amúgy a gyereketek?
tegnap 11:41
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Nincs így. Kölcsönösen megértjük és elfogadjuk, ha másik nem akar valamit, semmit nem erőltetünk a másikra. Abból előbb-utóbb csak rossz sülne ki.

Neked is ez olyan lelki teher, - hogy nem kedvelt emberekkel kell rendszeresen együtt lenned -, hogy majd testi tüneteket is produkál.

tegnap 11:42
 8/16 A kérdező kommentje:

4., azért nem ilyen vészes, persze vannak gondok, de nem hordana el mindennek a hátam mogott, nem az a típus. A család elott se mutatja, hogy minden rendben, néha ott is osszeszólalkozunk, de nem durván.

Lehet az a gond, hogy én itthon is jól elvagyok, o meg nagyon szeret csavarogni.

tegnap 11:45
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Azt gondoltam hogy ez egy felnőtt oldal, de rájöttem hogy nem.
tegnap 12:01
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem igazán szeret téged, ha te lábadozol, nem érzed jól magad és kényszeríteni akar, hogy így menjél. Meg ha nem vagy beteg, akkor is bunkóság így viselkedni. Tessék kiállni magadért!
tegnap 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!