Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én valahova nem szeretnék menni, a férjem mindig
erolteti. Csak én gondolom túl?
Figyelt kérdés
A héten volt egy kisebb orvosi beavatkozásom, ami miatt nem érzem egészen jól magam, szombaton a férjem vendégségbe akar menni, én nem szeretnék és most én vagyok a rossz meg a mániás, ezt persze elmondja a gyerekek elott is.
Elég nagy a család és van egy személy, akit én nagyon nem kedvelek, ezt a férjem jól tudja, mégis sokszor el kell mennunk hozzá, hiába mondom, hogy én nem szeretnék és mivel nem akarok családi balhét és a gyerekek elott veszekedni, ezért inkább elmegyek.
Szóval egyáltalán nem veszi figyelembe, hogy én mit szeretnék, inkább a saját szórakozását helyezi elore.
Nincs mert ha megtenné vagy kétszer már harmadszorra repülne. Állj ki magad mellett és mondd meg neki, hogy főleg a gyerekek előtt ne ugráljon mert elválsz tőle. Ha menni akar menjen, nem vagy kötelező gyerekekkel sem követni. Ne hagyjad magad manipulálni és sértegetni.
tegnap 11:32
2/16 anonim válasza:
Nem vagytok összenőve, nem mész és kész.
tegnap 11:33
3/16 anonim válasza:
Miért nem megy egyedül? Nem is értem.
tegnap 11:36
4/16 anonim válasza:
Szinte biztos ha nem mész el fog hordani mindennek a szemedbe és a hátad mögött is hiszen kutyának néz. Na most vagy kiállsz magadért mint írták előttem, vagy elválsz. Családi balhét nem akarsz szóval inkább tűrsz. Ő ezzel tisztában vagy. Mármint azzal, hogy gyenge vagy. Nem bánja, hogy nem esik jól, nem érzed jól magad mert mutatja a család előtt, hogy minden fasza holott csak egy dísznövény vagy számára. Nem hiszem el, hogy ezt most kezdte el csinálni hanem még a gyerekek előtt szóval nem értem minek szültél ennek a köcsögnek. De hát már mindegy. Ha nincs hová menned válás után akkor nem tudom mi lesz veled. De remélem van és nem fogod tovább tűrni ahogyan viselkedik.
tegnap 11:37
5/16 A kérdező kommentje:
Egyedul nem nagyon akar menni, de családon belul néha elofordul.
tegnap 11:40
6/16 anonim válasza:
Nem értem gondolom te engeded őket meg a gyerekeket is hogy menjenek, csak te nem szeretnél. Nincs ez így rendben, a szabaidődet meg töltsd ott ahogy és ahol te szeretnéd. Önző az ilyen gondolkodás, mint a férjedé. Hány évesek amúgy a gyereketek?
tegnap 11:41
7/16 anonim válasza:
Nincs így. Kölcsönösen megértjük és elfogadjuk, ha másik nem akar valamit, semmit nem erőltetünk a másikra. Abból előbb-utóbb csak rossz sülne ki.
Neked is ez olyan lelki teher, - hogy nem kedvelt emberekkel kell rendszeresen együtt lenned -, hogy majd testi tüneteket is produkál.
tegnap 11:42
8/16 A kérdező kommentje:
4., azért nem ilyen vészes, persze vannak gondok, de nem hordana el mindennek a hátam mogott, nem az a típus. A család elott se mutatja, hogy minden rendben, néha ott is osszeszólalkozunk, de nem durván.
Lehet az a gond, hogy én itthon is jól elvagyok, o meg nagyon szeret csavarogni.
tegnap 11:45
9/16 anonim válasza:
Azt gondoltam hogy ez egy felnőtt oldal, de rájöttem hogy nem.
tegnap 12:01
10/16 anonim válasza:
Nem igazán szeret téged, ha te lábadozol, nem érzed jól magad és kényszeríteni akar, hogy így menjél. Meg ha nem vagy beteg, akkor is bunkóság így viselkedni. Tessék kiállni magadért!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!