Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is nagyon szerettek együtt aludni a párotokkal?
Én nagyon mindig átmászok hozzá még álmomban is ti is igy szoktátok?
Pasik tapasztalata is érdekel
Korábban szerettem, de nem tudtam magam kipihenni.
N
Én nem szeretek. Mikor elfekszek, összebújunk, de ennyi. Én így nem tudok elaludni.
Ő az ágy egyik felén, én a másikon. Ha hozzám ér akár 1 kézzel is, sem tudok elaludni.
Ennek ellenére 8 éve imádjuk egymást és tök okés minden köztünk.
Nem mindig, mert olykor zavarjuk egymást. Ő sokkal később jön aludni és néha óhatatlanul felébreszt, de volt már, hogy álmában orrba vert könyékkel, vagy én őt, esetleg félig "rajtam" alszik, szóval kb megfojt, mert 30 kilóval nehezebb nálam :D
Viszont közben meg jó érzés, hogy amikor pl rémálmom van, akkor hozzábújhatok - vagy ő ébreszt fel, mert hallja, hogy nyöszörgök. Meg egyébként is szeretem, amikor átölel - nem megfojt :D, csak átölel.
Nagyon jó érzés...amikor még szerelmes vagy! Utána már zavar a horkolása! (Mert a nők is tudnak horkolni).
Volt egy lány, akivel viszont valamiért annyira nem működött a kémia. Viszont ki voltam már éhezve az előző kapcsolatom után és kb. ő is. Na ott az első együttalvás is katasztrófa volt. Zavart a haj, állandóan a számba ért, egész éjjel forgolódtam, alig aludtam. Na ez egy jel volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!