Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, elvárjátok akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, elvárjátok akkor is a házimunkát a férjtől ha munkahely miatt extra fáradt, nehéz időszaka van? Vagy ilyenkor megcsináljátok az ő teendőit helyette?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Hétvégén szoktuk a házimunkát csinálni felosztva, mert mi akkor nem dolgozunk.

Hétköznap egyikünk se csinál házimunkát, mert általában későn érünk haza.

tegnapelőtt 13:22
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

A házimunka nem egymás elvárásán alapul, hanem a ház az életterünk, tehát rendben tartjuk, ami mindenkire vonatkozik. Ebben nincs férj vagy feleség. Mindegyikünk táplálkozik, ruházkodik stb. és ezeknek mindig van nyoma és munkaigénye. Az 5 éves lányunkat is arra tanítjuk, hogy összepakoljon maga után. Nem vagyunk egymás cselédei.

Persze ha egyikünk megbetegszik, vagy irreálisan sokat kell dolgoznia, akkor addig a másik veszi át a feladatokat. De ez nálunk időszakos, nem állandó.

tegnapelőtt 13:33
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
Ezer körülmény befolyásolhatja, hogy ki és mit csináljon otthon, ez pár függő, meg kell beszélni. Nagyon nem mindegy, hogy csak a férj dolgozik nehéz fizikai munkát, a feleség meg háztartásbeli, ez esetben jogos, hogy a nő csinálja meg otthon, amit kell. Vagy a nő dolgozik 3 műszakban, a férj meg homeofficeban van. Ez esetben neki kéne több otthoni teendőt megcsinálnia.
tegnapelőtt 15:02
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

"Férnek, elvárjátok akkor is a házimunkát a felesegtől, ha munkahely miatt extra fáradt, nehéz időszaka van? Vagy ilyenkor megcsináljátok az ő teendőit helyette?"

Hú de mások lennének a válaszok 😂

Nem azért, nálunk ez rendben van, mindenki kiveszi a részét, ahogy ideje engedi, és igen, ha a férjem tudja, hogy fáradt vagyok, szó nélkül odaáll és megcsinálja, amit kell. De a környezetemben élő párokat elnézve 10-ből 9 pasi inkább púpozza még 3 napig a mosogatóban a koszos edényt és felveszi 2x ugyanazt az alsógatyát, minthogy elmosogasson vagy betegyen egy mosást.

tegnapelőtt 17:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok, én akkor inditom be a mosógépet amikor van benne annyi súly a ruhák által ami épp ideális a gépnek, nálam ez általában heti 1x van. Mosogatógépem pont ezért nincs is mert lassan gyűlik össze annyi hogy megérje, ami van koszos evőeszköz azt egyből elmosogatom hagyományosan. Heti 1x "kis"takaritok ez porszivózást takar meg felmosást ahol csempe van, néha a szanitereket is áttörlöm. Magamra főzök-sütök. Mindezt félig meddig fizikai és szellemi munka mellett, úgyhogy itthonra semmihez nem kell szakembert sem hivni ha felújitani vagy szerelni kell. Már nagyon fura lenne ha lenne párom, amire nem sok esélyt látok, és esetleg segiteni akarna nekem ez már annyira megszokott bármennyire is fárdt vagyok ezeket meg kell csinálnom.
tegnapelőtt 17:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem várom el, de azt igen, hogy tartson rendet maga után.

Alapvetően nem nagy a lakás, és jó elrendezésű, kevés mütyürrel, így nem tart sokból leporolni, meg összeporszívózni, azt heti 2x 15 perc alatt megcsinálom, viszont nem vagyok hajlandó az "itt ott széthagyott" dolgait is a helyére rakni.

Szerencsére alapvetően nem kupis (exem az volt... na, hagyjuk)

ma 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!