Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válóok, ha a férjem barátait...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válóok, ha a férjem barátait utálom, én nem is beszélek velük soha, de a férjem heti 1 napot velük tölt?

Figyelt kérdés
okt. 25. 10:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem de te tudod mi fér bele a házasságodba
okt. 25. 10:34
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem, de ez miért csak most merült fel benned?
okt. 25. 10:35
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Ők a te férjed barátai, nem a tiéd! Innentől kezdve miért lenne válóok, ha valakit nem kedvelsz? Én se kedvelem a férjem összes haverját. Valakivel jobban kijövök valakivel kevésbé. De ha a férjem jól érzi magát vele akkor engem kb nem érdekel. Nem kell mindenkit szimpatikusnak tartani. Van ilyen. Engem nem zavar.
okt. 25. 10:39
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Ennyi alapján nem.

Aztán nyilván ha pl a férjed heti 6 nap dolgozik 12 órát, és az egyetlen egy szabadnapját tölti helyetted a barátaival az mindjárt más.

De a leírt "rengeteg" háttérinfó alapján nem értem, miért lenne válóok.

okt. 25. 10:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Éngem az zavar, hogy rossz hatással vannak a férjemre, de se rám, sem az anyjára nem hallgat, pedig próbáltunk beszélni vele erről.
okt. 25. 10:42
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
A férjed befolyásolható. Arról nem tehetnek a haverjai kérdező. Ha neked kínálnak kábítószert és te elfogadod az a te döntésed. Nem szép tőled, sőt butaság a haverokra hárítani a felelősséget, őket nyilvánítani ki bűnbakként amikor a drága férjecskéd felnőtt ember! Nem tetszik, hogy manipulálható, vagy baszik a fejedre? Válj el tőle! Pont.
okt. 25. 10:46
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem elege van abból, hogy uralkodni akartok felette anyóssal együtt. Egyszer egy hétvégén miért ne lehetne havarjaival? Totál részegre issza magát, vagy attól tartasz, hogy megcsal? Miért nem beszélsz vele normálisan parancsok osztogatása helyett? Direkt azért sem hallgat rád. Állj hozzá értelmesen, vagy ha nem tetszik lehet válni, de nem tilthatod el a barátaitól!
okt. 25. 10:59
 8/17 retektorta ***** válasza:
Micsoda bugyuta kérdés. Nem tudtál jobbat kitalálni?
okt. 25. 11:27
 9/17 anonim ***** válasza:

Csak ha rossz útra viszik, akkor.

A házasság szerintem nem erről szól...

okt. 25. 11:42
 10/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyenek azok a barátok?

Drogozásra veszik rá, vagy betörésre? Vagy csak sokat piálnak együtt?

Mit értesz rossz hatás alatt?

okt. 25. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!