Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél akkor, ha a férjedről kiderülne, hogy van egy másik gyereke?
2 példát hoznék fel: az alap szituáció, hogy tökéletes a kapcsolat minden téren, szinte beleköthetetlen, és nagyon szeretitek egymást! Van már közös kiskorú gyerek, közös ház, minden.
Első: mit reagálnál, ha kiderülne, hogy a házasság előtt félrelépett egyszer, és most derülne ki, hogy van egy 3-5-7, valahány éves gyereke. A nő most találta meg az apját, nem akar beleavatkozni a jelenlegi életbe, de a gyerekre és a férjedre van bízva, hogy elkezdik-e tartani a kapcsolatot, vagy sem.
A férjed szeretete feléd rendíthetetlen, házasság óta hűséges, és csak te szàmítasz neki.
Második opció, hogy házasság alatt félrelépett egyszer, és lett belőle gyerek. A másik nő épp várandós, elvetetni nem akarja, egyedül szeretné nevelni, a férjed lemond róla, de ettől függetlenül tudod, hogy megcsalt.
Egy félrelépés miatt, ami így, vagy hasonlóan szerencsétlenül félresikerült, borítanàl mindent, vagy adnál második esélyt?
Hogyan reagálnál? A közös gyereketek érdekeit figyelembe vennéd, ha makacsul vinnéd és tiltanád az apjától?
Én magam is egy "másik gyerek" vagyok, szóval tüzet okádnék😅
Természetesen megvédeném a gyerekemet is, meg magamat is attól, hogy egy ilyen semmitérő szenny mocskolja be az életünket.
VÁLNÉK!
Nekem ennyire nem egyszerű. És nem vagyok 20 éves, a harmadik komoly kapcsolatom van most, több éve. Meg volt egy rakás rövid, ill. próbálkozás, na meg egyéjszakás is jócskán. Vagyis nem vagyok tapasztalatlan.
De nekem nagyban függene a kapcsolat minőségétől. Tudom, most azt mondják sokan, hogy megcsalt, milyen minőség... De én már megéltem sok mindent, láttam sok kapcsolatot elmúlni, alakulni. Egy jó kapcsolat amiben van egy botlás megér egy beszélgetést. És ha tényleg csak botlás volt én adnék esélyt. Nem dobnák ki mondjuk 10 évet az ablakon csak mert bebolondult 4 percre a másik, ha rájött megbánta, meg tudjuk beszélni. Sőt, gyakran még össze is kovácsolja a kapcsolatot, persze ezzel nem mondom, hogy ezt kell tenni. Mert mondjuk mi van akkor ha esetleg én csábulok el 5 perce elvesztem a fejem holott tudom, hogy nem ér az annyit és bánt is utólag.. De kidobnak? Hát nyilván, pedig én mindent megtennék, hogy bizonyítsak.
Szóval aki itt a kapcsolatokkal dobálódzik nem tudom érti e, hogy egyedül marad esetleg gyerekestöl egy butaság miatt. Persze szíve joga.
Ha viszont úgy látnám, hogy úgysem volt ez olyan zökkenőmentes kapcsolat akkor kidobnám. De a közös gyerek az övé is, tiltani tőle sosem tenném. A gyereket büntetném ezzel.
Ismerek ilyet. 25 év házasság utan derult ki hogy titkon van egy masik gyereke a férjnek es tartja is abkapcsolatot stb.
Elváltak.
A nőnek kuka az egész élete, hazugságban élte le és ilyennek adta..
Mindkettő esetben megcsalt (az lényegtelen, hogy a házasság előtt vagy után), így részemről a kapcsolatnak vége lenne. Ha valóban szeretett volna, sose lépett volna félre, de mivel megtette, egyértelmű, hogy nem vagyok számára fontos.
Nem borítanék én fel semmit, azt a párom tette, amikor hűtlen volt hozzám. Engem többet csak akkor látna, amikor éppen a közös gyerek menne egyikünktől a másikhoz, de ennyi.
Mindkét esetben megcsalt, ( teljesen mindegy, hogy hàzasság előtt, vahy után), szóval nem kérdés, hogy elválnék.
Az èn férjem esetében más esetről nem is lehetne szó egy évek után felbukkant ex és gyerek kapcsán, csak megcsalásról, vagy egy igen nagy hazugságról( mert neki, elmondása alapján én vagyok az első, azaz nem szexelt mással, és párkapcsolata sem volt korábban).
Ha lett volna exe akivel mondjuk nem megcsalt, hanem a nő nem mondta meg hogy terhes tőle de megtartotta, és utólag derül ki, akkor nem örülök, de ez van. Alapjáraton sose jöttem volna össze gyerekes pasival, sajátot sem akarok, de ha nekem nem kell vele foglalkozni, akkor oké. Én annak pl nem lennék akadálya ilyen esetben, hogy tartsák a kapcsolatot, ha akarja.
Itt nem is a félrelépés a legnagyobb baj, hanem az, hogy valaki képes évekig titkolni a gyereke létezését, folyamatos hazugságban él.
Ha nem titkolná el a gyereket, még lenne esély arra, hogy folytassam vele, de ez a sunyi titkolózás ilyen komoly dologban bennem összetörné a bizalmat irányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!