Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak melyik kezükön szokták hordani a jegygyűrűt?
1.
Figyelj kisöreg, csak azt nem értem hogy minek kellett itt benyögnöd a hülyeségeket; hogyha egyáltalán nem értesz hozzá.
"A jegygyűrűt az eljegyzést követően hagyományosan a bal kezükön, majd az esküvő után a jobb kezükön hordták a jegyesek"
Tehát itt azt írják hogy mind a két fél hordja a jegygyűrűt először a bal aztán a jobb kézen !
#1 Butaságot írtál.
Az eljegyzési gyűrű kerül a nő bal kezére, a kaeikagyűrű pedig a jobbra az esküvőn.
Amúgy meg szerintem mindenki hordja azon a kezén, amelyiken neki kényelmes,ezek már nem annyira kőbevésett szabályok.
5.
Hát nálad biztos jobban tudom. De azt hittem hogy lesznek itt szagértők akit még nálam is jobban tudják de tévedtem.
Tehát még egyszer ha nem tudsz olvasni belinkelem a hivatalost:
"A jegygyűrűt az eljegyzést követően hagyományosan a bal kezükön, majd az esküvő után a jobb kezükön hordták a jegyesek"
Szóval átmegy a jobb kézre.
#4 Az előbb írtam le, hogy a "házassági gyűrű" (jeggyűrű, amit mindkét fél hord) a JOBB kéz gyűrűsujjára kerül.
A balra az eljegyzési (általában köves) megy, amikor megkéred a párod kezét.
6.
jó de az oldal azt írja hogy ez egy régi szokás nem tudom hogy ez most hogy van
Drága kérdező ha ilyen jól tudod a választ minek írod ki a kérdést ezután oktatsz ki válaszolókat.
Én például nem hordom sehogy mert zavar a munkàban és balesetveszélyes is
8.
már megírtam: azért mert nem tudtam hogy nem értetek hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!