Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Külföldi élet ketten ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi élet ketten ?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodom, hogy esetleg pár év múlva külföldre költöznek. Még nem tudom, hova, Nyugat (Dél) Európa-ba valahova. Pl. egy kis olasz városban. És ott próbálnek meg munkát talalni. Szívesebben mennék egy normális nővel, mint egyedül. Esetleg gyermek vállalás is érdekel. Ezért egy olyan nőt keresek, akinek a fejében megfordul, hogy külföldre költözik, és új életet kezd. Illetve gyermekvállaláson is gondolkodik. 48F

szept. 9. 09:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10/10 : köszönöm a részletes véleményt. Nem tudom, milyen nemű vagy. Én, ha olyan nő lennék, akit érdekelne az általam írt hirdetés, akkor azt tenném, hogy írnék hirdetőnek, írjon magáról, fejtse ki a terveit. Tehát kérdezzen meg engem, mivel én hirdettem. Ugyanakkor gratulálok Neked, hogy ilyen fiatal vagy, jól beszéled az idegen nyelvet, és jókat focizol a fiaddal ! Minden bizonnyal óriási elettapasztalattal rendelkezel.
szept. 10. 15:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Tehát az én hirdetesem olyan nő(k)nek szól, aki gyereket akar és mondjuk élne Spanyolországban. A szándék, az elhatározás és az eltökéltség ami itt számít, nem az, hogy valakinek milyen szintű az idegen nyelv tudása.
szept. 10. 15:54
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

Jó, hát neked mindegy, hogy mit írunk. Mi tart vissza, hogy feladja egy ilyen hirdetést?

Én külföldön élek, szingli vagyok. Eszemben sincs magyarokkal ismerkedni, pedig vannak a környéken. Ez a hozzáállás nekem elkeserítő és riasztó.

szept. 10. 17:39
 14/19 gergelice16 ***** válasza:
100%
#11 28 éves férfi vagyok, még csak 4 hónapja vagyok apuka, így ezt nem mondanám hatalmas élettapasztalatnak, mindenesetre azt tudom, hogy férjként és apaként minden vágyam, hogy megadjam a családomnak azt, amire szükségük van. A korom ellenére azt elmondhatom, hogy a szülői élet nem olyan egyszerű, sok lemondással jár. Tehát nem szabad csak úgy beleugrani gondolkodás nélkül, mert már nem csak önmagadért felelsz. És nincs annál nagyobb fájdalom, mint amikor a te hibád miatt egy szeretted szenved.
szept. 10. 21:20
 15/19 Senior Séf ***** válasza:
60%
Lefőtt kávé.
szept. 11. 19:50
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék olyan emberrel külföldre, akinek fogalma sincs külföldről, csak valami ábrándot kerget.

Tudsz B2-es szinten olaszul? Ő tud olaszul pl? Vagy spanyol, édesmindegy. Ha erre nem a válasz, itt kukázd is a terved.

"Kisvárosban" senki nem fog angolul beszélni folyékonyan.

szept. 11. 22:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

az eltökéltség ami itt számít, nem az, hogy valakinek milyen szintű az idegen nyelv tudása. - hát bszdmeg, pont, hogy az idegennyelv tudás a LÉNYEG!

Vagy mit vársz, kicuccol bárki úgy, hogy egy kukkot nem tud az ország nyelvén, ergo egy hivatalos ügyet nem képes elintézni???

Svájcban élek, ha nem tudtam volna németül és angolul eszem ágában nem lett volna kiköltözni a most már vőlegényemhez.

szept. 11. 22:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább menj ki egyedül és ott is lehet majd ismerkedni. Ez az ötlet nagyon projektszerű. Ha gazdag lennél, az aranyásók csapódnának hozzád így. Ebben az esetben meg senki.

Ha lenne egy meglévő kapcsolatod, akkor természtesen kimehetnétek együtt is, de még akkor is gyakori a távkapcsolat, mert pl. mindkét fél nem tud elhelyezkedni abban a másik országban.

Ha európai országba mész, akkor ott vannak magyarok is, velük is ismerkedhedsz, a helyiekkel is, valamint harmadik országbeliekkel is, akik szintén dolgozni mentek oda. Nő van elég mindenfelé.

szept. 19. 17:12
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, inkább ne írjatok ! Inkább törlöm a témát.

Ennyi okos embert.... Ennyi okoskodó embert, senki nem ismer, de mindenki úgy osztja az észt, mintha 20 éve ismerne. És persze szinte mindenki lehúz, tipikus magyar mentalitás... Mit tud rólam bárki is ? Semmit.

Azt hittem, itt vannak értelmes emberek. Vagyis, egy van, a férfi, aki 28 éves és gyermeke van. Az ő kommentje volt a legjobb. A többit inkább nem jellemzem.

Köszi, sziasztok !

szept. 21. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!