Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötlet annak kezelésére, ha állandóan az a kérdés mikor lesz esküvő/baba?
Feleségemmel amikor megismerkedtünk és összejöttünk, rendszeresen azt kérdezgették, hogy mikor lesz lánykérés. Amikor megtörtént a lánykérés, akkor már azonnal mindenki azt kérdezte mikor lesz esküvő. Az esküvőnk meg is volt, nincs még 1 éve sem. Közben rengeteg dolog történt azóta. Új házba költöztünk, amit felújítunk éppen, illetve egy tragédia is történt, időközben meghalt édesapám. Egyelőre még a gyászon sem vagyok túl, de állandóan a kérdést kapjuk mikor lesz már gyerek. És nem, nem családtagoktól kapjuk a kérdést, hanem ismeretségi/haveri/baráti társaságból. Még olyantól is aki párkapcsolatban sincsen....
Egyszer-kétszer megkérdezik, lerázza az ember, de van aki minden egyes alkalommal ezt kérdezgeti, ha találkozunk. Iszonyat idegesítő. Aztán ha az ember elmondja a véleményét, még ő sértődik meg.
Mintha kötelező lenne mindent, ráadásul azonnal, mert ezt így kell csinálni.... Miért nem tudnak az emberek saját magukkal foglalkozni?
10-es, nem témaindítónak szánják. Bármilyen témáról beszélünk, egy idő után jön a kérdés, mikor lesz baba? Dolgoztok már rajta? Ez így van, ha telefonon beszélünk, de akkor is, ha közös programot szervezünk. Igazából mindig ide kanyarodik a beszélgetés. És aztán meg meg is akarják magyarázni, hogy miért ne húzzuk az időt... Mint a jehovák akik megtéríteni akarják az embert. Igazából mi, de főleg én, már ezért nem keressük annyira a társaságukat.
De a kérdésem általánosságban tettem fel. Csak kíváncsi lettem volna, hogy mások is járnak-e ilyen cipőben....
De példának mondhatnám azt is, hogy feleségem kolléganője azzal jött már neki, hogy le kellene már cserélnie az autóját egy nagyobbra és újabbra....
Miért van az az emberekben, hogy beleszóljanak mások életébe, hogy mit kellene csinálniuk... Ezt próbáltam megérteni, mert tőlük erre nincs válasz.
"Miért van az az emberekben, hogy beleszóljanak mások életébe, hogy mit kellene csinálniuk..."
Mert nem tudnak vagy nem akarnak a saját problémáikkal foglalkozni.
EGYSZER elmondtam szépen, másodszor durván beszóltam, és aki még utána is ezen pörgött, azzal no kontakt.
Van aki egyszerűen nem ért a szóból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!