Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem eszi meg amit főzök, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem eszi meg amit főzök, csak szerintem bánto ez ?

Figyelt kérdés

9 eve vagyunk együtt a ferjemmel.

Heti 2-3 x főzök, de nagyon ritkan van amikor eszik belole. Egy ket dolgot elszokott vinni a munkahelyere. A szarazabb etelt, virsli,szendvicsek, sultkrumpli es az ilyen fagyasztot dolgokat megeszi, de ha főzök ritka..pl, ma is föztem rakott dolgot es egezs nap inkabb lekvaros kenyeret eszik meg ilyesmit..de persze kesobb lemegy az anyjahoz ott eszik. (Az anyja egyebkent hireszteli is hogy eteti a fiat) csak suzerintem megalazo ez szamomra? Amit fozok az sok nekem es a 2 eves lanyomnak, az anyamhoz hordom a tobbit mert dragalatos ferjem erdekes mod soha nem kivanja amit fozok, bezzeg amit az anyja, azt barmikor..

aug. 20. 16:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Unokabátyám dettó. Aztán a felesége egy időt óta leállt a főzéssel, eszik amit akar.

Nettó bunkóság, amúgy anyucihoz mindig elment kajálni, de a felesége főztjét nem eszi soha :D

Nem tudom, a csaj hogy bírja, mert én már rég kirúgtam volna az ilyet.

aug. 24. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!