Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem eszi meg amit főzök, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem eszi meg amit főzök, csak szerintem bánto ez ?

Figyelt kérdés

9 eve vagyunk együtt a ferjemmel.

Heti 2-3 x főzök, de nagyon ritkan van amikor eszik belole. Egy ket dolgot elszokott vinni a munkahelyere. A szarazabb etelt, virsli,szendvicsek, sultkrumpli es az ilyen fagyasztot dolgokat megeszi, de ha főzök ritka..pl, ma is föztem rakott dolgot es egezs nap inkabb lekvaros kenyeret eszik meg ilyesmit..de persze kesobb lemegy az anyjahoz ott eszik. (Az anyja egyebkent hireszteli is hogy eteti a fiat) csak suzerintem megalazo ez szamomra? Amit fozok az sok nekem es a 2 eves lanyomnak, az anyamhoz hordom a tobbit mert dragalatos ferjem erdekes mod soha nem kivanja amit fozok, bezzeg amit az anyja, azt barmikor..

aug. 20. 16:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
8%

Hát?

Az ilyen rakott dolgokat én sem eszem meg.

Nekem az étel az a hús.

Csirkecomb, karaj, sült tarja.

A tojást is szeretem meg a spagettit, Pörköltet.

Annyi hogy ezeket mindet én finomabban megcsinálom mint a nőm. Ezért általában én sütök.

aug. 20. 16:26
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálnék belőle ügyet. Megfőznék magamnak és a gyereknek ő meg lakjon jól az anyjánál.
aug. 20. 16:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Le kéne válnia anyukáról. Ilyen embert eleve kukáztam volna, nem hogy hozzá mentem volna. Főzz magatokra azt annyi.
aug. 20. 16:33
 4/21 anonim ***** válasza:
73%

Nekem rosszul esne. Nem bántásként, de nem lehet hogy ennyire rosszul főzöl?

Esetleg olykor kérdezd meg tőle mit enne ebédre.

aug. 20. 16:34
 5/21 anonim ***** válasza:
7%
Ha nem eszik az csak jó! Vékony marad, ami pont tökéletes, ha egy férfi hízni kezd az elég undorító.
aug. 20. 16:41
 6/21 anonim ***** válasza:
29%
Vagy nem szereti a főztöd, vagy valami sérelme van benne feléd ami miatt így büntet.
aug. 20. 16:44
 7/21 anonim ***** válasza:
5%

Lehet neki pörkölt a kaja meg hús.

Nem rizs cukkinivel meg ezek.

A ferfiaknak jobban kell a zsiradék is. Sokkal tobb energiat használnak el.

aug. 20. 16:48
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
De nem kell mindjárt rosszra gondolni, lehet csak alkoholista vagy gyomorrákja van és emiatt nem tud enni. Van egy magyar trashvideós, az 2 falat hotdognál többet nem tud megenni a sok piálásnak hála.
aug. 20. 16:48
 9/21 anonim ***** válasza:
81%

Én mindig megeszem amit a férjem főz.

Mondjuk csak olyan ételeket főz, amiket szeretek.

aug. 20. 16:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem főztem soha az exemnek. Kétszer egymás után nem ette meg, akkor gondoltam én hozok magamnak ennivalót, ő meg megoldja, ahogy akarja.

Az sem tetszett neki, dehát én nem fogok senkinek könyörögni.

aug. 20. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!