Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan érjem el, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy egy nárcisztikus elhagyjon?

Figyelt kérdés
aug. 7. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele és ne hallgass rá bármit is mondogat.
aug. 7. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te hagyd el őt. Hatalmas sikerélmény.
aug. 7. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Van valami negatív hobbija, pl.: iszik? Ha iszik, akkor könnyű: állítsd válaszút elé. Vagy a pia, vagy te. Általában itt a pia a nyerő.
aug. 7. 20:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nincs hova mennem a féléves kislányommal, szeretném elérni, hogy ő menjel el innen.
aug. 7. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Közös a ház? Akkor adjátok el, vagy fizesse ki valamelyikőtök a másikat. Ha az övé akkor menned kell.
aug. 7. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom hogy el tudod érni, max ha megcsalod, de az milyen már?!

Szerintem közöld vele hogy vége és hogy menjen el.

Másképp nem megy.

aug. 7. 22:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Már nem egyszer közöltem, semmi nem hatja meg!

Én is a megcsalásra gondoltam,de utána meg én leszek szarnak beállítva.

aug. 8. 08:15
 8/9 CsiIIag Zoltán válasza:
44%

Kedves Kérdező.

A Kovács Balázs (A bennfentes) és Vinter Éva (EvaVinter) videói alapján a leghatásosabbnak a kőszikla/szürke arc módszer bizonyul.

Összefoglalva a lényeget.

A nárcisztikus a környezetének a visszaverődése. Interakció nélkül nincs identitása.

Folyamatos figyelemre vágyik. Ha nem kap figyelmet, csak asszertív visszajelzéseket, és nem bír kibillenteni a nyugalmadból, nem tud mit csinálni önmagával, és elmegy.

Neki a figyelem ugyanaz mint neked az oxigén. Egy ideig kibírja, lehet hónapokig is, de előbb-utóbb eljut a nárcisztikus összeomlásnak nevezett jelenség közelébe.

Úgy is hívják, hogy nárcisztikus üzemanyag/nárcisztikus ellátmány. Neki csakis erre kell a többi ember, a szórakozáson túl.

Ha feltetted a kérdést, felételezem, hogy rendelkezel némi lelki önállósággal, határozottsággal, és képes vagy megvédeni az énhatáraidat.

Ha nem megy, keress egy szakembert akinek a szakterülete a poszttraumás stressz zavar.

A bennfentes

https://www.youtube.com/@bennfentes77/videos

EvaVinter

https://www.youtube.com/@evavinter/videos

Ha tudsz angolul és érdekel - még Sam Vaknin.

Ő egy összeomlást szenvedett, gyógyult ex-nárcisztikus.

A magyarok közül Balázs autentikusabb, Éva választékosabb és szakszerűbb, de nem volt áldozata a téma középpontjában álló személyiségeknek.

Balázs vagy maga is az volt, vagy áldozat lehetett valamikor.

Általános pszichológiában eddig Dr. Maróti Emesét találtam a legjobbnak. Ő értette meg velem a trauma fogalmát, a gázlángozást, és a határhúzást.

Életmenedzsment

https://www.youtube.com/@eletmenedzsment/videos

aug. 11. 12:41
 9/9 anonim válasza:
69%
Mindegy mit ígér,vagy kér,térj vissza a családodhoz!!!Hidd el nagyon szeretnek és várnak rád.Segíteni fognak.
aug. 11. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!