Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én, mint magyar ember hozzámehetek egy arab, muszlim nőhöz úgy, hogy közbe keresztény maradok?
#9es, ahhoz képest 3 napos muszlim esküvőjük volt Marokkóban. Tehát még erősen kötődik a muzulmán gyökereihez es a családja is ott él. Oda mennek.látogatóba is.
Én meg azt mondtam, hogy nyitott csajjal összejöhet a kérdező. A Balázs neje nem egy vaskalapos muzulmán, ahogy valszeg a Balázs se épp keresztény, de közelkeleti szemmel annak számít.
“A muszlim férfiak esetében már nem olyan szigorúak, hogy a szülők feltétlen megmondják a fiaiknak kivel házasodjanak, sok esetben van rá példa, hogy Európai nőt ves“
A muslim ferfiak az aktualis baratnojukkel szigoruak inkabb.. ezek a ferfik bban nolnek fel hogy nekik mindent lehet de a nonek semmit..
"Nagyon nem mindegy, hogy pl. szaud-arábiai vagy mondjuk kirgiz."
Bocsi, közben revideálom ezt a válaszomat. Nem olvastam el elég jól a kérdést, hogy a kérdésben "arab muszlim nő" szerepel. A kirgizek nem arabok, sem az irániak.
Az arab már nehezebb dió. De ott is vannak olyan családok, régiók, ahol nyitottabbak. Meg az sem mindegy, hogy házasság után a keresztény-muszlim pár hol él. Az igaz, hogy a muszlim férfiak házasságkötésével szemben nincs annyi megkötés, pl. házasodhatnak kereszténnyek vagy zsidóval is. A muszlim nők házasságkötésénél viszont kell a nő gyámjának, vagyis általában az apának a hozzájárulása is.
Nyugodtan.
Talán Szaúd-Arábiában lehet ez gond, de egyébként nem mérvadó.
A barátom úgy oldotta meg, hogy 3 esküvője volt:
1. házasságkötő
2. Templom
3. Mecset
Sima ügy.
"Én, mint magyar ember hozzámehetek egy arab, muszlim nőhöz úgy, hogy közbe keresztény maradok?"
Az a kérdés azt jelenti, hogy a kérdező hozzámehet-e egy nőhöz. Namármost hozzámenni egy másik nő tud, de csak egy férfi esetében lehetséges hogy elvegye.
Viszont ő nőhöz menne hozzá.
Ez Magyarországon lehetetlen.
De nyugaton ez is lehet, tuti.
Más oldalról megközelítve:
1. Nem minden arab muszlim. Vannak keresztény, stb arabok is.
2. Aki muszlim, nem biztos, hogy követi a vallását.
Ha az a kérdésed, hogy elvehetsz-e egy vallását követő muszlim nőt, akkor arra a válasz: nem.
De ha az arab típusú nők jönnek be, keress egy olyat, amelyik nem követi a vallását, Lutonban annyi van, mint a szemét.
Ha a csador izgat fel, nem tudok segíteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!