Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szoktatok beszélgetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok beszélgetni a házastársatokkal? Ha nem beszélget velem a férjem, valószínű már nem is szeret?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk házasok, 8 éve vagyunk együtt, van egy 3 éves gyerekünk, és az utóbbi időben már egyáltalán nem beszélgetünk, csak a napi dolgokról, teendőkről.

Úgy érzem a férjem már nem olyan velem, mint régen, sokszor úgy érzem csak megszokásból van velem. Baráti társaságban látom milyen, ott beszélget, hülyeskedik, a barátaival olyan mint régen, csak velem nem. Szerintem már nem szerelmes belém, hiába mondja hogy szeret.

Ezt leszámítva jó a kapcsolatunk, a szex is rendben van, jó apa, jó férj, de nem tudom hogy én így tudok-e élni hosszútávon.

Ti mit gondoltok? Házasságban ez normális egy idő után?

2024. júl. 4. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

adtál rá okot?

ha például beszóltál neki egy dolga miatt akkor lehet azét vett vissza hogy ne kapjon keresetlen kritikát.

2024. júl. 4. 22:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet hogy én se vagyok már olyan, mint régen, de azért nem vagyok házisárkány sem, igyekszem nem beszólogatni kis apróságok miatt. Egyébként az utóbbi idő alatt kb az utóbbi 1 évet értem, úgyhogy sajnos nem friss ez a viselkedése.
2024. júl. 4. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 Ha valakit egy vélt vagy valós sérelem ér egy kapcsolaton belül(mondjuk "beszólnak neki"), arra szerinted az az egészséges reakció, hogy ezt a problémáját nem közli a másikkal, hanem csak simán soha többet nem beszélget vele?Elég kifacsarodott gondolatmenet ez.
2024. júl. 4. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nem kezdeményez, akkor te fel szoktál hozni bármi más témát, ami nem a gyerek, bevásárlás, házimunka stb.? Ilyenkor sem reagál, válaszol? Szoktatok kettesben programot csinálni? Akár elmenni, akár otthon, vacsora vagy filmnézés? Nagyon könnyű eltávolodni egy kapcsolatban ha megjelenik a gyerek és jó "kifogás" is.

Nekünk biztos villámgyorsan véget érne a házasságunk, ha nem beszélgetnénk már többet, a szellemi "orgazmus" az nekünk majdnem fontosabb mint a szex.

2024. júl. 4. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
Nincs már mit megbeszélni, ismeritek egymást. Elmúlt az újdonság varázsa. Fáradt is lehet. A haverokkal szemben megerőlteti magát, mert velük ritkábban találkozik.
2024. júl. 4. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem szeret csak megszokásból van veled,ez halott ügy...
2024. júl. 5. 00:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem jó. Több kollégám is elvált és ez a szituáció a válás felé vezető út. Mi 16 éve vagyunk együtt a feleségemmel, de rengeteget beszélgetünk mindenről. Minden nap próbálunk időt szánni erre, pedig nem könnyü két kisgyerek mellett. Próbáljatok változtatni, mert tönkremegy a kapcsolatotok.
2024. júl. 5. 06:14
 8/9 anonim ***** válasza:
5-ös: nem törvényszerű ez, 7-essel értek egyet, tudatosan kell időt biztosítani, ohgy ti ketten nyugisan tudjatok beszélgetni egymással, szigorúan NEM gyerekkel és háztartással kapcsolatos dolgokról. 4-es vagyok.
2024. júl. 5. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális. Ti már csak éltek egymás mellett. Ez már a Lejtmenet kezdete is lehet.

Igen, mi Szoktunk beszélgetni, 14 év után is.

2024. júl. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!