Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok beszélgetni a házastársatokkal? Ha nem beszélget velem a férjem, valószínű már nem is szeret?
5 éve vagyunk házasok, 8 éve vagyunk együtt, van egy 3 éves gyerekünk, és az utóbbi időben már egyáltalán nem beszélgetünk, csak a napi dolgokról, teendőkről.
Úgy érzem a férjem már nem olyan velem, mint régen, sokszor úgy érzem csak megszokásból van velem. Baráti társaságban látom milyen, ott beszélget, hülyeskedik, a barátaival olyan mint régen, csak velem nem. Szerintem már nem szerelmes belém, hiába mondja hogy szeret.
Ezt leszámítva jó a kapcsolatunk, a szex is rendben van, jó apa, jó férj, de nem tudom hogy én így tudok-e élni hosszútávon.
Ti mit gondoltok? Házasságban ez normális egy idő után?
adtál rá okot?
ha például beszóltál neki egy dolga miatt akkor lehet azét vett vissza hogy ne kapjon keresetlen kritikát.
Ha ő nem kezdeményez, akkor te fel szoktál hozni bármi más témát, ami nem a gyerek, bevásárlás, házimunka stb.? Ilyenkor sem reagál, válaszol? Szoktatok kettesben programot csinálni? Akár elmenni, akár otthon, vacsora vagy filmnézés? Nagyon könnyű eltávolodni egy kapcsolatban ha megjelenik a gyerek és jó "kifogás" is.
Nekünk biztos villámgyorsan véget érne a házasságunk, ha nem beszélgetnénk már többet, a szellemi "orgazmus" az nekünk majdnem fontosabb mint a szex.
Nem normális. Ti már csak éltek egymás mellett. Ez már a Lejtmenet kezdete is lehet.
Igen, mi Szoktunk beszélgetni, 14 év után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!