Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasság általában legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasság általában legalább anyagilag megéri, ha már testileg nem?

Figyelt kérdés
Vagyis én mindig ezt a tanácsot kaptam idősebb emberektől, hogy legalább anyagilag legyen jó a dolog, másképp úgyis sz.r lesz. Néhány év után hulladék lesz a szexuális élet és csak fáradtan, kimerülten néznek egymásra a házastársak, hogy mi közük van még egymáshoz. Legalább ha van egy közös vagyon, akkor lesz mi összetartsa. Tudom most mindjárt leírják páran, hogy létezik örök szerelem és minden frankó, de ha hihetünk a statisztikák nak, márpedig a számok nem hazudnak, akkor a válás és a megcsalás legalább 70%-ban előfordul. Ez utóbbinál az is meglepő, hogy az idősebbek milyen természetesnek veszik, hogy mintha tök normális dolog lenne félremenni, egyedül csak a diszkréció számít.

2024. jún. 17. 12:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
41%
Az esetek 90%-ban a nők jobban járnak a házassággal mint a férfiak.
2024. jún. 17. 14:07
 22/30 anonim ***** válasza:
44%
21, Csak anyagilag, de vannak más szempontok is.
2024. jún. 17. 14:09
 23/30 anonim ***** válasza:
82%

Mindig van lejjebb, de jelenleg a gyerekek kevesebb jólétre számíthatnak, mint a szüleik. A megélhetés, az oktatás, az egészségügy és a lakhatás helyzete jelentősen rosszabb, mint 2000-ben, de 2010-nél is. Ha ez így folytatódik, akkor az ország kihal, mert mindenki vagy elvándorol vagy nem nevel gyerekeket. Aki meg vállalja, az vállalja az életre szóló szegénységet.

A hozzászólásra válaszolva: a mobiltelefon most olyan, mint 1980-ban a tévé: majdnem mindenkinek van és ez nem véletlen. Az internet alapszolgáltatás, a kommunikáció és a kapcsolattartás alapszinten is sokkal fejlettebb, mint pár tíz éve. De a kilátások és a megélhetés szerintem közel sincs olyan, mint 24 éve.

2024. jún. 17. 14:13
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
Kevés Vajna Timi és Andika él az országban. Többnyire Marikák, Gizikék és Aniták, akik güriznek és a családot is ellátják. Pl a férjüket meg annak a kölykeit is.
2024. jún. 17. 14:52
 25/30 anonim ***** válasza:

19: es a feleseg, ha o marad a hazban a gyerekkel, mibol fizeti ki a ferjet? Vagy lemond a gyerektartasrol a haz felenek ertekeben?

Ilyenkor szoktak eladni a hazat, ha van hitel, elobb azt rendezik, es ha esetleg marad, azt felezik meg.

2024. jún. 17. 15:38
 26/30 anonim ***** válasza:
#25 A történetben ház a férjé! A felújítások történtek a házasságuk alatt. A ház már a házasság előtt a férjé volt így értelemszerűen ő marad a saját házában és eladni sem akarja, mert pl a szüleitől örökölte és ez egyben a gyerekkori háza is.
2024. jún. 17. 16:15
 27/30 anonim ***** válasza:
Van, akinek ez a végső érv. Ismerek olyat, aki a pénz, a megnyugtató egzisztencia miatt maradt benn kapcsolatban, tartották együtt a családot. Én inkább kezdtem elölről. Ki hogyan érzi, kinek mi a fontosabb. Azóta se szedtem össze magam olyan szinten anyagilag, de sokkal jobban érzem magam és nem zavar. Nálam a megcsalás nem fér bele. Ne statisztikákat nézegess, mert az arról szól sokszor amiről meg akarnak győzni. Lehet, hogy a statisztika korrekt, de ha egy kérdést másképp teszel fel, már más választ kapsz. Csináld amit te jónak érzel.
2024. jún. 19. 01:22
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, az ingatlan az enyém. Én kerestem többet, mára viszont együtt dolgozunk. Imádom a páromat, semmit sem sajnálok, de ha ha pusztán nagyon racionálisan nézném, akkor egy csomót félre tudnék tenni ha egyedül lennék. De letojom, mert az nem fog boldogítani, hogy ott a számlán a pénz - ha nincs kivel jókat nevetni, összebújni, bohóckodni, ha nincs kivel megosztani az élményeket.
2024. jún. 19. 11:13
 29/30 anonim ***** válasza:

Én is sok helyen hallottam ezt, de én egyedül jobban kijöttem volna mint kapcsolatban + gyerek.

Most már persze rosszabbul járnék, ha elválnék

2024. jún. 20. 23:26
 30/30 anonim ***** válasza:

#25 az elméleted csak elméletben működik. Nálunk is ez a helyzet. A lakás felét házasság előtt tettem bele, a másik fele házasság óta kölcsönvisszafizetés volt. Szóval jogilag a ház negyede jutna a feleségemnek. Mégsem tudnám kisemmizni és utcára tenni a gyerekemmel.

Pedig a hitelt magamtól is visszafizettem volna az évek alatt.

2024. jún. 20. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!