Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Valóban elhalt volna bennem minden?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időben a férjem tett róla bőven hogy boldogtalan legyek, egyszerűen teljesen befásult, magányos elhagyatott ember lettem. Van egy gyerekünk de és a férjem teljesen elhanyagolt minden téren. Hiába kértem szépen, sírva bárhogy.. most viszont eljutottam oda hogy már nem érdekel és rendesen idegesít a jelenléte. Felvazoltam hogy mi a helyzet amire úgy tűnt pánikba esett és próbál javítani de egyszerűen engem ez már nem érdekel. Legalábbis belül úgy érzem total boldogtalan vagyok és nagy részben ő tehet róla. Amire eddig vágytam tőle a figyelem megértés kedvesség hogy nőnek érezhessem magam.. már nem kell. Nem tudom befogadni egyszerűen.
Úgy érzem minden érzésem elhalt feléje.. valóban így lenne?
2024. jún. 11. 10:59
1/6 anonim válasza:
Mit tégy? Párterápia, pszichológus vagy válás a megoldás.
2/6 anonim válasza:
Van az a pont, hogy ha már a csillagokat hozná le az égről, az is késő.
3/6 Laylah válasza:
Ez annyira tipikus... igen, ennek vége.
4/6 anonim válasza:
Igen, késő. Amikor eljutsz ide, hogy már a jelenlete is faraszt, idegesít, az a legvége. Voltam itt én is. Nincs visszaút, csak a válás maradt, sajnálom.
5/6 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben én is, egy 12 éves kapcsolat volt, már évek óta csak a számat téptem, hogy nekem nem jó, változtassunk, lépjünk valamerre, mert boldogtalan vagyok. Mindig kinevetett, azt mondta, úgysem hagyom el. Amikor egyik nap hazajött és zsákokban voltak a cuccaim, majd közöltem, hogy egy óra múlva jön értem az autó, szó szerint hisztit rendezett, üvöltve sírt, hogy belehal, ha elmegyek. Ott ábrándultam ki belőle végleg. Aztán persze még hónapokig, sőt, évekig zaklatott, de teljesen idegen volt számomra. Ha megláttam az utcán, az ég világon semmit nem éreztem, szó szerint olyan volt, mint egy idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!