Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud velem szenvedélyes lenni a férjem? Egyszerűen rámunt?
Idén vagyunk együtt 16 éve. (35 alattiak vagyunk). Eddig sokszor ő volt jobban rámgerjedve, de az utóbbi 2 évben a tűz elmúlt. Van szex és jó is, meg működik úgy is minden, viszont érzem, hogy már nincs az a szenvedély a részéről, gyakorlatilag mindig én kezdeményezek. Mindig mondja, hogy szeret, ölelget, és tényleg érzem, hogy fontos vagyok, elmondja, hogy szép vagyok meg tetszem neki, és tudom, hogy nem kamuzik, de értitek....szenvedélyt nem érzek mögötte. Volt, hogy próbáltam olyan kicsit kéjencen közeledni és leállított, hogy most inkább szeretgetésre vágyik....hát, mondom oké... Sokszor nagyon szánalmasnak érzem magam, szinte mintha kuncsorognék egy kis szexért, van amikor visszautasít és nyilván ehhez már nem tudok jó arcot vágni és akkor meg mondja, hogy "most pukkadsz mert nem lettél megd*gva". Amúgy nem ilyen tragikusak a hétköznapjaink, egyedül a szex dolog problémás.
Lassan már teljesen elveszi az önbizalmam, és ugyan azt "elvárja" hogy ne érezzem magam rusnyának meg meguntnak, de ő nagyon nem akar tenni semmit. Pedig tényleg igyekszem adni magamra, sportolok, nem vagyok elhízva, de tudom, hogy valójában nem is ezzel van a gond.
Most hétvégén voltunk egy buliban, ahol én nagyon jól éreztem magam, tényleg kitomboltam magam...Nos volt ott egy távolabbi ismerős, aki ugyan nem közeledett pofátlanul, inkább amolyan flörtölősen, de az teljesen érezhető volt, hogy úgy jól megnézett....és nagyon rosszul érzem emiatt magam, de annyira jól esett és hát vissza is flörtöltem. Ugye ezt mind látta a férjem is. Azután vagy 2 napig teljesen rám volt kattanva, állítása szerint mert kizökkentünk a hétköznapokból. És persze levágta a helyzetet az ismerőssel, beszéltünk róla és elmondtam neki, hogy ez nekem nagyon hiányzik, persze elsősorban tőle. És értem én, hogy bele vagyunk savanyodva a hétköznapokba, de neki minden előbbrevaló.... én komolyan már ilyen szánalmas "fehérneműs" dolgokat is bevetettem, amiért régen odavolt, most az sem váltja ki a kívánt hatást.... Egyszerűen nem tudom mivel lobbantsam újra fel, és azt mondja "majd változtat" de szerintem ez nem ilyen, amit csak úgy változtatni lehet.... én meg itt vagyok, még fiatalon és nem tudom megélni a nőiességemet, mert neki most "szeretgetésre" van szüksége. Megőrülök és félek, hogy ez most teljesen be tesz nekünk. Nem tudom mit tegyek. Mit lehet ilyenkor tenni? Amúgy azt nem hinném hogy megcsal, mert amúgy ebben nagyon határozott típus, plusz együtt megyünk-jövünk munkába, sokat együtt vagyunk.... azt is gondolom ez is baj lehet.
Csak igazságtalannak érzem ezt, hogy ha én tudom őt így szeretni, meg kívánni, akkor őt miért éppen ez távolítja el. Kezdek nagyon haragudni rá 😞
Hát, kedves utolsó, ez az, hogy nem kéne kuncsorogni a szexért. Csak az van, hogy ha meg nem kezdeményezek, akkor tized annyi alkalom lenne, mint amire igényem volna. Plusz inkább az van, hogy az esne jól, ha "levadászna", ahogy írod. De hát...én erre várhatnék 😀
Amúgy most felhoztam neki, hogy legyenek mások is neki is-nekem is, hátha az újdonság kocsit felrázza -meg persze engem is, amolyan csak szex alapon, de eléggé elszomorodott, mert csak annyit vett le belőle, hogy én félre akarok menni... 🤦♀️
Hát, már nagyon bánom, hogy felhoztam...
El kéne válni azt jól van. Mostantól szinte biztos, hogy gyanúsítani fog, hogy megcsalod és csak amiatt fog közeledni, hogy el ne veszítsen, vagy inkább ő vál el tőled. Ezt a házasságot megette a fene sajnos.
Te is valahol elrontottad mert mindenáron akartál szexet meg ő is mert nem tudatta, hogy valami baj van. Lehet az munka, hétköznapok, ilyen-olyan problémák és hát téged nem vett figyelembe. Viszont az ő oldaláról nézve illett volna 16 év után tudni, hogy gáz van.
Hiába is egyezne bele a nyitott kapcsolatba annak is a végeredménye a válás lesz.
Mert vagy te, vagy ő előbb utóbb másba fog beleesni és nem fogjátok tudni fenntartani még a látszatot sem.
Tehát a válás a megoldás.
Jó, azért nem kell ennyire végletekbe menően gondolkodni... nem véletlenül vagyunk még együtt azért.
Elrontottam mert mjndenáron szexet akartam? Ez most komoly? 😀 Amúgy ez a minden áron, azért jelentős túlzás, és ahogy írtam arra lenne szükségem, hogy jobban AKARJON. Ennyi. Felkeltsem az érdeklődését.
De kérdező ez nem így működik. 16 év rengeteg idő, elmondom mi van, mert velem is ez volt, a párod egész egyszerűen megúnt, nem rossz értelemben, sajnos az idő ilyen hatással van a hosszú párkapcsolatokra. Te nagyon jó vagy, szerintem sok férfi ennek kbaszottul örülne, hogy ennyi idő után is ennyire akarod az intimitást, az intimitás minőségét. Szerintem a párod mélyen kötődik hozzád, de az idő vasfoga megkoptatta az érzelmeket feléd, a vágyakat, ez így működik sajnos. Te hiába szeretnél tüzet a dologba, amikor ő már nem tud, hiába öltözöl ki szexi fehérneműbe, ruhába, amikor ő már nem tud beindulni rád.
Engem ami megfogott a kerdesedben az, hogy amikor egy másik pasi úgymond "hajtott" rád, akkor a párod máshogy kezdett el közeledni feléd.
Nem vagyok pszichológus, de velem is ez volt kb, amint láttam, hogy a barátnőmre hajtanak, olyan elemi erővel kezdtem el adni felé a vonzódásom érzelmeit, tetteit, hogy minden nap 2-3 szex volt, fogdostam, stb, valamit beindított bennem az, hogy más is akarja.
Valahol itt lesz a probléma, hogy kényelmes lett a dolog neki, te ott vagy, és ennyi.
Idővel a vágy újra lecsökkent bennem iránta, és már az sem tud löketet adni, hogy más pasi kacérkodik vele. Nincs kedvem hozzá már.
Vagy titokban megcsalod, vagy szakítasz, vagy benne maradsz így.
Mennyi barom válaszoló te jó isten. Kérdező, bár már 1 hetes a kérdésed, de válaszolok tapasztalatból.
Mi 10 éve vagyunk együtt, bár a férjem mai napig kíván, rám mászik, itt én voltam az, akinek soha nem esett jól szexelni, mert szültem 2 gyereket és a libidóm 0 volt. Ehhez szükséges a kommunikáció. Én elmondtam a férjemnek, hogy valami nem stimmel, nem kívánom a szexet, megértette,elfogadta. Próbálta feldobni a szexuális életünket, bár sikertelenül, mert annyira melyen voltam lelkileg, hogy az utolsó a szex volt, amit kívántam. Nálam egy pszichológus hozta meg az áttörést. Nem lehet, hogy a te ferjednek is mentálisan van baja inkább? Depis, vagy valami ilyesmi? Legyél egy kicsit türelmes vele, és támogasd őt lelkileg. Ha a lelke jó lesz, akkor újra formába fog jönni. A nyitott kapcsolat meg tényleg a világ legrosszabb ötlete volt, főleg ha lelki gondjai vannak, remelem helyre tudjatok meg hozni. Drukkolok nektek.
Amúgy nem akarok nyitott kapcsolatot, ezt már csak kétségbeesésemben hoztam föl.
Hogy van problémája, azt nem kétlem, de nem fog terapeutához menni, erről már máskor másmilyen vonatkozásban beszéltünk.
Sajnos tegnap-ma volt egy nagyon csúnya vitánk, és most úgy döntöttem abszolút szextől függetlenül át kell értékelnem, mennyi effortot érdemel még ez a kapcsolat a részemről, ha ő ennyit hajlandó beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!