Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogyha a férjem nem akar velem haza költözni külföldről, mert itt van a családja is?
Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 19:44
11/18 anonim válasza:
Minek akarsz hazajönni? A jólétből a putriba? Neem is értem
12/18 anonim válasza:
Ha a férjednek nem te vagy a családja, akkor az a házasság már régen rossz, el kell válni.
13/18 anonim válasza:
fėrjednek van igaza, minek akarsz vissza jönni?
14/18 anonim válasza:
Nem értem ezeket a minek akarsz hazajönni kommenteket. Nyilván azért, mert neki nem jó ott, ahol van. Ennyi. Lehet maga a földi paradicsom is, ahol él, ha ő ott nem érzi jól magát.
15/18 anonim válasza:
Kérdező, válj el.
A férjed jár jobban, te meg nyugodtan próbálkozhatsz megélni a fizetésedből Mo-n. Sajnos ez a valóság.
Sok sikert. Komolyan beszélek én a végzettségemmel (egyetemi) kerestem otthon jó esetben! 180 ezer forintot maximum.
Svájcban ugyanazzal a végzettséggel kis átképzés után 6000 chf volt a kezdőm.
Eszem ágában nem lenne hazamenni és nyomorogni a megkeresett pénzemből.
Néha hiányzik a magyar szó, a barátaim sűrűn, némelyik csalátagom is, aztán amikor rájövök, hogy egy albit sem tudnék fenntartani abból a nevetséges összegből, amit diplomásként kapok, rögtön meggondolom, hazamennék-e.
16/18 anonim válasza:
Mi közötök ahhoz, hogy a kérdező mért akar hazajönni? Haza akar, és kész.
17/18 anonim válasza:
Magyarországon az a rossz hogy mindenki panaszkodik. Rokonomék is. Neki és férjének félmillió körül van a nyugdíja./ No meg amikor két havi a nyugdíj van./ Örokségből városi lakást adnak ki albérletbe. De sírnak, sírnak, sírnak.... Itt az emberek nem tudják értékelni amilyük van és azt sem ha szép helyen /pl.Eger/ élnek. Pedig az sem rossz ha az ember egy szép parkba kiül a barátaival. Örülnék ha történne egy népesség csere. A magyarok mennének ķülföldre hiszen itt semmi nem jó. Ide meg jönnének /ahogy jönnek is/ nyugatabbról mert hogy itt sokkal biztonságosabb mint ott.
18/18 anonim válasza:
17# a francokat biztonságosabb otthon. Ausztria, Linz tele van külföldivel-főleg arabokkal-, és éjjel simán átsétálok a fél városon, minden atrocitás nélkül. Ha ugyanezt a sétát Szegeden szeretném lebonyolítani, minimum 1 kést meg gázsprayt viszek magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!