Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex-ről beszélni?
Bunkóság az előző kapcsolatról mesélni? Ha csak egyikőtöknek volt a másik előtt kapcsolata.
Vagy a történeted része?
Így van, ahogy az első mondja. Csak ha kérdez.
Változó, ki mennyire szokott erről beszélni. Első barátomnak mai napig tudom az exei nevét pedig már 9 éve nem vagyunk együtt. Én kérdezősködtem anno, nem tudom miért.
A férjem viszont akkor sem mondott soha semmit az exéről, amikor kérdeztem. Pedig ismerem látásból a lányt.
Én az első párommal vagyok együtt míg neki előttem volt három személy, a legutóbbival 7 évig voltak együtt és soha nem zavart a dolog ugyanis kifejezte, hogy szeret és tisztel engem. Van úgy, hogy eszébe jut valamivel kapcsolatban valamelyik ex és elmondja miért, de ha a barátairól, kollégákról van szó akkor őket is megemlíti szintén.
Tudom miért lett vége, tudom milyen hibákat követett el a párom is. Hozzám másképp áll. Az a lényeg én szerintem ebből adódóan, hogy veled hogyan viselkedik.
Nekem sajnos KELLETT. Nem volt opció a hallgatás, mert az a vőlegényemmel közös szexualitásunkra is kihatással lett volna.
Ez van. Nehéz volt, de tudnia kellett, mi történt velem, hogy ne lepődjön meg, amikor esetleg elsírom magam a semmiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!