Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megerősítés arra, hogy idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerősítés arra, hogy idősebb nőnek működhet egy 18 éves fiúval?

Figyelt kérdés

Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akiknél a nő jóval idősebb volt egy kapcsolatban, legalább 10, vagy inkább több év volt közöttük és sikerült hosszú távon tervezniük. (Fontos: A fiú max. 17-18-19 volt mikor összejöttek.)

Ha létezik ilyen írjatok rá példát kérlek! Személyes tapasztalat lenne a legjobb.

Ha vége lett miért lett vége?

2024. máj. 15. 23:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
18 éves fiúnak meg egy 23 éves nő is túl érett agyilag.. akkor az felett már nem is beszélnek róla.. persze kivételek mindig akadhatnak.
2024. máj. 18. 16:52
 12/20 anonim ***** válasza:
81%

Csak hasonlót tudok pont ilyet nem.

25 voltam, a nő 35.

A fiatal korom ellenére sikeres vállalkozó voltam, saját lakással, egzisztenciával.

És imponált nekem, hogy ő egyenlő velem. Neki is volt saját lakása, kocsija, egisztenciája. Előtte sose volt még egyenlő kapcsolatom.

20 év távlatából azt kell írjam, hogy vele jöttem ki a legjobban. Fél szavakból értett engem, nem finnyáskodott ha normáltól eltérő szexuális kívánságom volt...minden szinten nekem volt rendelve.

Viszont tudtam hogy ő nem lesz sose a gyermekeim anyja, és soha nem fog úgy begerjeszteni ahogy egy 20 éves meztelen csaj teste és illata begerjeszt.

Szóval addig tartott ez a dolog amíg meg nem ismertem egy fiatal csajt, aki ma már a kislányaim anyujája.

2024. máj. 19. 11:38
 13/20 A kérdező kommentje:

12, Nagyon köszönöm a válaszod! Sajnos ez az őszinte igazság.

(Persze 1-1 kivétel mindig erősíti a szabályt, ezzel nem azt mondom, hogy nincs arra egyáltalán példa, hogy együtt maradnak a felek...)

A többieknek is nagyon köszönöm az intelligens hozzászólást, mindegyiket jó volt olvasni!

Ha valakinek van még ehhez a témához kapcsolódó története, szívesen olvasnám.

2024. máj. 19. 12:31
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
25 voltam mikor szakítottunk a velem egyidős barátnőmmel. Külföldre ment tanulni és féltünk, hogy nem menne. Nekem már alakulóban volt a vállalkozásom, épült a házam, és időm meg energiám sem lett volna fenttartani a lánnyal a kapcsolatot. Volt egy könyvelőm nevezzük Dettinek. Detti 30 éves volt akkor , bomba formában volt, az arca is egész szép volt. Nagyon bejöttem neki és hát úgy alakult, hogy összejöttünk. Kiderült idő közben, hogy nem olyan érett mint, a volt barátnőm. Ami fura volt, hiszen mindenki azt mondta a nők előbb érnek, és ugye ő picit idősebb is volt. Borzalmasan féltékeny volt és anyáskodni szeretett volna. Annyira nem volt jó az ágyban sem, mint a fiatalabb exem. És csúnyán hangzik, de már voltak szarkalábai, és a kézfején meg a nyakán is elkezdett látszani, hogy ő sem lesz bizony fiatalabb. Amivel semmi gondom nem lett volna, ha nem érzem azt, hogy ennek a nőnek még kell legalább 8-10 év, hogy felnőttként viselkedjen. Szakítottam vele 3 hónap után. És elkezdett zaklatni telefonon, képes volt kamu e-mailekről jelentkezni a hirdetéseimre, eljött a házamhoz, és végső soron megkereste az aktuális barátnőimet, hogy bemocskolhasson. Ez az egy ilyen tapasztalatom volt. Azóta maradok a korombelieknél.
2024. máj. 19. 13:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy példát tudok ahol nő 20 évvel idősebb volt és sok évig működött. Igaz ott a fiú kicsit fogyatékos volt és más nőt nem talált volna, de anő nagyon rendes volt hozzá.

Bármilyen más eset amit láttam nem működött. 10 év nagyon sok.

2024. jún. 11. 09:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek olyan ahol 16 év plusz van a nő javára, már házasok, több éve együtt, és a csávó nagyon jó pasi. Illetve egy olyat is ahol 22 év van, ők meg már tíz plusz éve együtt, de ott a nőn látszik már nagyon az idő. De szeretik egymást így is. Jobban rosszban.
2024. jún. 11. 23:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet, vagyis nem kéne másokból kiindulni. Az én gimitanárnőm 35+ éves volt és a diákja 18. Kitudódott, hogy kamatyoltak kidobták és a fiú annak ellenére feleségül vette. Még most 10 év után is együtt vannak, két gyermekük van. De mint írtam nem kéne másokból kiindulni. Azon a két személyén múlik egyes egyedül, hogy mi lesz velük.
2024. jún. 17. 21:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal koromban volt egy nálam 15 évvel idősebb szeretőm. A szex pazar volt vele ami kb megalapozta az egész szexkultúramat. Komoly kapcsolat viszont eszembe se jutott volna és neki se a nagy korkulombseg miatt . De biztosan vannak példák amik megcafoljak a nagy korkulombseget . Aki nagyon fiatalon osszejon egy nála jóval érettebb nővel annak azt ajánlom ,hogy nagyon becsülte meg és hordozza a tenyerén 😃
2024. jún. 19. 06:48
 19/20 anonim ***** válasza:

18 vagyok.

Örülnél te egy jó negyven plusszosnak , csak kár hogy neked a gatyádba van kavics 😄

2024. jún. 21. 06:13
 20/20 anonim ***** válasza:
19. egy jo bnegyven pluszosnak a 30 eves is tul fiatal nem hogy az alatt..
2024. jún. 21. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!