Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így is lehetséges?
Sziasztok várandós vagyok még "kiskorú " a barátom már felnőtt és össze szeretnénk házasodni már beszéltünk a gyamhivatalal és tudjuk, hogy mik kellenek ehez stb
Viszont anyam közben meggondolta magát és azt mondta ő nem fog bemenni a gyámügyre, hogy meghalgassák öt is mivel ő szeretne lenni a kicsi gyámja én pedig mindenképp szeretném ha törvényesen is az én gyerekem lenne tehát az érdekelne hogyha ő nem jön el akkor is működhet - e így
Kérdés a barátod mennyire megbízható, el tud benneteket tartani?
Lehet kioktatni, hogy fiatal, de ha már megtörtént és ebben a szakaszban tart, akkoe nem lehet visszacsinálni, ha siránkozik és szégyelli magát élete végéig, akkor sem.
Anyukád nem biztos, hogy segíteni akar, sokaknak kecsegtető, hogy otthon maradhatnak pár évig a gyerekkel munka helyett. Anyám még 28 évesen is elvette volna a fiamat, ha tehette volna, pedig már 20 éves korom óta nem otthon élek.
16 éves voltam és őrülten szerelmes, amikor becsúszott a gyerek. Életem legnehezebb, de egyben legjobb döntése volt az abortusz. Bár még évekig együtt voltam utána a sráccal, nagyon jó, hogy nem született gyerekünk, mert egyikőnk sem lett volna alkalmas az akkori élethelyzetben szülővé válni.
Nagyon jól gondold meg, hogy mit csinálsz, mert nem csak a ti egész életetekre lesz hatással, hanem a gyermek életére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!